Inspiratie voor een toiletruimte met een groen toilet

Ga voor een groen toilet en doorbreek de sleur met een opvallende kleur! Combineer de groene wc met goudkleurige toilet accessoires en grijze hexagontegels.

Mat groen toilet

Een toilet is zo praktisch van aard, dat we vaak vergeten om deze verfrissend in te richten. Een wc in mat groen kan het startpunt voor jouw hippe toiletruimte zijn. Combineer deze eyecatcher met een fontein in matchende kleur en je hebt de basis te pakken!

Hexagontegels

Tegels in een neutrale grijstint zijn bij uitstek een goede match met een groen toilet. Kies in de basis voor een neutrale tegel, maar speel niet teveel op veilig. Creëer ook een speels effect met een grijze tegel in opvallend patroon, zoals deze hexagontegels achter de groene wc. 

Goudkleurige toilet accessoires

Door de kleur goud subtiel toe te passen creëer je een extra match in de toiletruimte. Deze licht excentrieke wc-rolhouder, toiletborstelhouder en het bedieningspaneel zijn een stralende aanvulling op het mat groene toilet en tegels in zachte tint. Zo ontstaat er een harmonie tussen alle verfrissende, speelse upgrades. 

De vraag is: hoe kom je tot een gezonde balans met al deze highlights? We gingen op ontdekkingstocht en creëerden een speelse toiletruimte met groene wc, met behoud van eenheid en harmonie.

Lees het volledige artikel