Binnenkijker Bas #MyHotbath

‘De zwarte Cobber kranen passen goed bij het badkamerontwerp’

Inspiratie voor de verbouwing van hun badkamer deden Sebastiaan en Amil op in Abu Dhabi en Singapore, waar ze elkaar leerden kennen. Hun badkamer heeft een luxe hotelgevoel dankzij de bijzondere dubbele inloopdouche en de twee wastafels met inbouwkranen.

Mix van zwart en wit

De kranen van Hotbath passen perfect bij de minimalistische stijl die Amil en Sebastiaan voor ogen hebben. “Ik val altijd voor lichte kleuren en wit, maar Sebastiaan houdt meer van donkere kleuren. Onze badkamer is een mix van onze voorkeuren. De zwarte Cobber kranen passen goed bij het badkamerontwerp en zijn heel subtiel voorzien van de letters H (hot) en C (cold).

Droom van een walk-in closet

Als kers op de taart ontwerpt de interieurontwerper een grote walk-in closet met veel opbergruimte en een marmerlook eiland met daarop een wastafel. “Voordat ik mijn make-up aanbreng, was ik altijd eerst mijn handen bij de wastafelmengkraan (CB004) in de walk-in closet. Voor deze wastafel kozen we het meest subtiele ontwerp uit de Cobber kranenserie. De wastafelmengkraan past goed bij de handgrepen van onze kastdeuren en zorgt voor een mooi geheel met de kranen in de rest van het huis.”

Dubbele luxe

De grote inloopdouche is één van de blikvangers van de badkamer. “We gaan meestal op hetzelfde tijdstip naar bed en staan tegelijk onder de douche. De dubbele inloopdouche is zodoende ideaal. Doordat we twee stopknoppen hebben, kunnen we de hoofd- en de handdouche tegelijk bedienen. Het water uit de thermostatische inbouw hoofddouche (IBS20) bedekt gemakkelijk je hele lichaam, heerlijk. Ik was mijn haar niet elke dag en daarom gebruik ik de handdouche, die bevestigd is aan een glijstang, ook vaak.”

Nieuwsgierig naar deze prachtige badkamer? Bekijk de hele badkamer van Bas en Amil op de website.