De Eerste Kamer

Partner

Beton Ciré badkamer

Met Beton Ciré in de badkamer ontstaat er een ontspannen wellness sfeertje. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en past goed in zowel moderne als landelijke badkamers. We zien bij deze badkamer dat het Beton Ciré gecombineerd is met lichte wand- en vloertegels. De combinatie is erg mooi.

Ligbad en inloopdouche

De tegelstroken die we op het bad zien, komen ook weer terug in de inloopdouche. In de douche is een luxe bankje gemonteerd dat lijkt te zweven. De verlichte nis kleedt de ruimte verder aan. De douchekranen zijn netjes ingebouwd waardoor er geen onrust op de wanden ontstaat. Er kan genoten worden van de heerlijke stralen van de hoofddouche of van de aparte handdouche.

Ligbad

Het ligbad ziet er strak en verzorgd uit. De handdouche is in de badrand weggewerkt. De onderplint van het bad is verdiept geplaatst en stijlvol verlicht.

Badkamermeubel

Het badkamermeubel, met vier lades, ziet er chique uit. Het meubel is voorzien van een wastafelblad van wit composiet en een ingebouwde, keramische, wastafel. Het luxe meubel past erg mooi in deze moderne badkamer. Boven het meubel zien we een ingebouwde wastafelkraan een een verlichte spiegel.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een echte blikvanger. Puur maatw...

Complete badkamer

In deze badkamer is een luxe douche, designradiator, toilet en modern badkamerme...

Exclusieve badkamer

In deze exclusieve badkamer staat een schitterend badkamermeubel met twee opzetw...