Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Beton Ciré badkamer

Met Beton Ciré in de badkamer ontstaat er een ontspannen wellness sfeertje. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en past goed in veel badkamers. 

Vrijstaand bad met maatwerk bad-tafel

Het vrijstaande bad staat schitterend in het midden van de badkamer. Om het bad heen zien we een maatwerk bad-tafel. Dit staat niet alleen heel fraai maar is ook bijzonder handig! Want hier kunnen we producten neerzetten voor de persoonlijke verzorging. En net zo gemakkelijk kan hier een tablet opstaan, zodat in bad kan worden genoten van beeld en geluid!

Badkamermeubel met houten schappen

Het badkamermeubel met houten schappen is exclusief voor deze beton ciré badkamer gemaakt. Ondanks de omvang oogt dit badkamermeubel ruimtelijk. Op het bovenste planchet zijn twee keramische waskommen geplaatst. Daarboven zien we twee ingebouwde wastafelkranen. De verlichte spiegel maakt deze luxe set compleet!

meer van deze professional

Prachtige badkamer

Genieten en ontspannen, dat is het motto voor deze prac...

DEK-Design Wall Smart

Geniet dagelijks van de DEK-design Wall in uw badkamer....

Sfeervolle badkamers

Sfeervolle badkamers ontstaan door de kiezen voor een g...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.