Schoonmaakmiddel Baden+

Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Wanneer u wilt dat uw badkamer ook als nieuw blijft dan is het verstandig om met het schoonmaken van uw badkamer de schoonmaakmiddelen van Baden+ te gebruiken. Deze schoonmaakmiddelen gaan geur en vuil tegen maar zijn ook op basis van milieuvriendelijke materialen samengesteld. Dus goed voor uw badkamer en goed voor het milieu!

Uw badkamer schoonmaken

In badkamers komen 2 soorten vervuilingen voor, te weten organisch vuil (huidvet en zeepresten) en het anorganische vuil (kalk, zeepresten en urineresten). Een combinatie van 2 vuilsoorten die eigenlijk alleen maar in de badkamer voorkomt door de hoge vochtigheidsgraad in deze ruimte. In uw badkamer komen daarnaast natuurlijk ook bacteriën voor. 

Hoe maakt u een badkamer of toilet goed schoon?
Doordat we te maken hebben met drie verschillende soorten vervuilingen is het belangrijk om met verschillende schoonmaakproducten aan de gang te gaan om de natte ruimtes schoon te krijgen en vooral te houden.

  • Dagelijks middel voor verwijdering van huidvet en zeepresten
  • Periodiek middel (zuur) om af en toe te ontkalken
  • Desinfectant of chloor om bacteriën de doden
  • Geurstof of aromatiseren om de stank te elimineren

Baden+ heeft een assortiment schoonmaakmiddelen die op zeer krachtige maar wel op milieuvriendelijke wijze ervoor zorgen dat uw nieuwe badkamer of toilet fris maar ook mooi blijft.

Lees meer over de verschillende schoonmaakmiddelen op de website van Baden+ of kom langs bij een winkel bij u in de buurt.