Schoonmaakmiddelen van Baden+

Met de krachtige schoonmaakmiddelen van Baden+ houd je de badkamer op een goede manier schoon en geniet je jarenlang van een mooie badkamer.

Je badkamer schoonmaken

De Baden+ schoonmaakmiddelen voor de badkamer gaan niet alleen geur en vuil tegen, maar zijn ook milieuvriendelijk. De collectie schoonmaakmiddelen bestaat uit: sanitairreiniger, microreiniger, toiletreiniger, spiegelreiniger, antikalk coating, superglans en douchereiniger.

Hoe maakt u een badkamer of toilet goed schoon?

In badkamers heb je te maken met huidvet en zeepresten (organisch vuil), en kalk, zeepresten en urineresten (anorganisch vuil). In de badkamer komen daarnaast ook bacteriën voor. Het is daarom belangrijk om met verschillende schoonmaakproducten deze verschillende vervuilingen te lijf te gaan: 

  • Dagelijks middel voor verwijdering van huidvet en zeepresten
  • Periodiek middel (zuur) om af en toe te ontkalken
  • Desinfectiemiddel om bacteriën de doden
  • Geurstof of aromatiseren om de stank te verwijderen

Met het  Baden+ assortiment schoonmaakmiddelen heb je alle middelen in huis om verantwoord vervuiling tegen te gaan. Onze schoonmaakmiddelen zorgen op een zeer krachtige en milieuvriendelijke manier ervoor dat je nieuwe badkamer of toilet fris en mooi blijft.

Handige schoonmaaktips 

Op zoek naar handige schoonmaak tips voor de badkamer, tegelvoegen, douche of toilet? Lees onze blogs over schoonmaken.

Lees meer over de verschillende schoonmaakmiddelen op de website van Baden+ of kom langs bij een winkel bij jou in de buurt.