Architectura collectie

Architectura collectie van Villeroy & Boch is verder uitgebreid met nog meer keuzemogelijkheden.

Architectura collectie

De Architectura collectie van Villeroy & Boch is verder uitgebreid met talloze inrichtingsmogelijkheden. Zo zijn er onder meer een aantal nieuwe wastafels en toiletten in verschillende formaten aan de lijn toegevoegd. Deze collectie met minimalistisch design is aantrekkelijk voor iedere badkamer.

Veelzijdige wastafels

Er zijn vier nieuwe Architectura wastafels in verschillende formaten beschikbaar: 45, 55, 60 en 65 centimeter. Het ontwerp is strak en met ronde, ovale of rechthoekige vormen tonen de wastafels hun veelzijdigheid. De wastafels kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Zij zijn aan de wand of als opzetwastafel te monteren. Bovendien kan er gekozen worden uit verschillende materialen voor het wastafelblad zoals graniet, hout of laminaat.

Nog meer hygiëne

Ook is de Architectura-lijn verder uitgebreid met verschillende DirectFlush modellen. Zij zijn nu ook beschikbaar in de maten: compact en XL. De compact versie is ideaal voor kleine badkamers of garderobes. De XL-versie is ontworpen voor grote of zware mensen die een grotere zitting willen voor meer gebruikerscomfort.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl of bekijk de brochure