Serie Neat: Think outside the box

Durf jij buiten de kaders te denken? Een badmeubel te kiezen waarmee je eindeloos kunt combineren en creëren?

Nieuw in de NewWave collectie is serie Neat. Een uitgebreid greeploos kastenprogramma uitgerust met Blum push2open ladesysteem en scharnieren. Er zijn kasten beschikbaar met één lade (kasthoogte 40 cm.) en kasten met 2 laden onder elkaar (kasthoogte 55 cm.). Het meubel kan gecombineerd worden met een regaalkast of een zwart stalen frame. Daarnaast heb je ruime keuze uit diverse wastafels. Of maak je de combinatie met een bovenblad en een fraaie waskom?

Combineer kleuren

Een echte trend in de badkamerwereld is het combineren van verschillende kleuren in één badmeubel. Diverse series bieden tegenwoordig losse componenten aan waarmee je ultieme ontwerpvrijheid krijgt. Een kastenprogramma in greeploze uitvoering, met keuze uit diverse grepen of zelfs met het push2open systeem. Regaalkasten voor zowel boven als onder en tevens een smalle en brede regaalkast om te combineren met de hoge kast. De regaalkasten zijn ideaal om jouw badkamer mooi te stylen.

Graag laat H&R Badmeubelen & Sanitair je zien hoe mooi de kleuren fjord groen en white oak samengaan in één opstelling en hoe de diverse regaalkasten gecombineerd kunnen worden.

Bekijk hier meer: www.hrbadmeubelen.nl