Badmeubel Juice

Met badmeubel Juice breng je meer ronde vormen in de badkamer. De afgeronde hoeken van het badmeubel zorgen voor een rustige sfeer.

Ronde spiegels, organische waskommen en asymmetrische opstellingen vinden steeds vaker hun weg binnen ons interieur. Zachte vormen en natuurlijke materialen zien we steeds vaker terug komen. Er is behoefte aan gezelligheid en warmte. Met badmeubel Juice introduceert H&R Badmeubelen deze trend nu ook in de badkamer.

Badmeubelserie Juice

De afgeronde hoeken van badmeubel Juice zijn kenmerkend, hierdoor wordt direct een rustige sfeer gecreëerd. Ook de inleggreep draagt bij aan de zachte uitstraling. Serie Juice is leverbaar in diverse breedtematen en er kan gekozen worden voor een gladde uitvoering of voor een onderkast met reliëf. Het onregelmatige 3D-patroon van verticale lamellen op zowel de korpus als het front van de kast loopt naadloos over, dit zorgt voor een strakke afwerking. Het nieuwe 3D-patroon geeft een mooie nuance tussen de strakke lijnen en de rustige ronde vormen. 

Combineer badmeubel Juice met een bijpassend bovenblad met afgeronde hoeken, een mooie waskom en luxe lichtspiegel. De bovenbladen zijn leverbaar in diverse materialen, kleuren én diktematen. Door gebruik te maken van meer ronde vormen laat je serie Juice echt tot leven komen in de badkamer. 

Ronde vormen

Ronde en organische vormen in het interieur zorgen voor een vrolijk en vriendelijk karakter. Naast dat sanitair met afgeronde hoeken erg stijlvol is, zijn er nog een aantal handige voordelen. Het meubel neemt, door zijn afgeronde hoeken, minder ruimte in beslag, waardoor de badkamer een stuk ruimtelijker oogt. Daarnaast is het kindvriendelijk; geen scherpe hoeken of punten om je aan te bezeren.

Wil jij ook ronde en organische vormen toepassen in jouw badkamer? En ben jij benieuwd of badmeubel Juice iets voor in jouw badkamer is? Zoek dan een sanitair speciaalzaak bij jou in de buurt! Samen met H&R Badmeubelen stel jij jouw droombadmeubel samen.