H&R Badmeubelen: een eyecatcher in de badkamer

Is jouw badkamer toe aan een make-over en durf je voor iets gewaagds te gaan? Dan heeft H&R Badmeubelen dé oplossing.

Met het nieuwe assortiment regaalkasten en luxe spiegels creëer je je eigen designbadkamer en ervaar je het gevoel van luxe.

Luxe en grote badmeubelen

In de badkamermarkt ziet H&R Badmeubelen een toenemende vraag naar grotere badmeubelen. Met de series Infinity & Matrix spelen we hierop in en kunnen we zelfs meubels tot 240 cm leveren. Door te mixen en matchen met de diverse kasten, materialen en kleuren kun je het luxe spa-gevoel zelf thuis creëren. Kies bijvoorbeeld voor een badmeubel in de nieuwe kleur black oak in combinatie met een marmerlook wastafel, hotelwaardig, luxe en gedurfd.

Naast black oak hebben wij nog een aantal nieuwe design- & essential kleuren toegevoegd aan het kleurenpallet: raw oak, espresso, iron, houtskool, rusty, bourbon oak en noten. Alle meubelen zijn ook verkrijgbaar in de door u gewenste RAL-kleur.

Speelse regaalkasten

Om je badkamer een meer speelse look & feel te geven introduceert H&R Badmeubelen de regaalkast met een breedte van 40 cm passend bij de series Infinity, Vision en Neat. De combinatie van een regaalkast met een standaard onderkast geeft de totale opstelling nog net dat beetje extra.

Je kunt deze opstellingen complementeren met een bovenblad of een van de asymmetrische wastafels. Zo maak je van een gewone badkamer in een keer een “Pinterestwaardige” badkamer.

Uitgebreid spiegelprogramma

Naast luxe badmeubelen en speelse regaalkasten maakt een spiegel als eyecatcher de badkamer helemaal af. Om die reden breidt H&R Badmeubelen haar spiegelassortiment komende maanden fors uit met een aantal spiegels die in het oog springen. Het nieuwste model is de spiegel Organic. Een luxe spiegel met een speelse, asymmetrische vorm. Voorzien van LED verlichting die van koud tot warm te verstellen is. Heb je een kleinere badkamer? Geen probleem! De spiegel is in drie maten verkrijgbaar. Ook recent toegevoegd aan het assortiment is de spiegel Oval, met indirecte verlichting rondom en een touch sensor op de voorzijde. De smalle Oval spiegels zijn zeer fraai te combineren met een dubbele wastafel.

Ben jij toe aan een compleet nieuwe look en feel van je badkamer? En durf je voor een nieuwe trendkleur te gaan, een asymmetrische opstelling of een speelse spiegel? Dan loop je helemaal in lijn met de nieuwste trends op badkamergebied.