Badmeubelen met 3D-front

Creëer een mooi lijnenspel met de nieuwe 3D-fronten van H&R Badmeubelen.

De voorzijde van het front is gecanneleerd, ofwel voorzien van dicht bij elkaar geplaatste parallelle groeven. Het 3D-front geeft je de mogelijkheid om te spelen met horizontale én verticale lijnen in de badkamer. Het lijnenspel geeft het badmeubel een exclusieve uitstraling.

3D-front

Canneleren, het dicht bij elkaar plaatsen van parallelle groeven, is een klassiek element en wordt al eeuwenlang gebruikt. Kijk maar eens naar de zuilen van de Griekse architectuur, deze zijn voorzien van verticale groeven. Tegenwoordig wordt deze trend in een modern jasje doorgetrokken naar het interieur én zelfs de badkamer! Met deze 3D-fronten geef je niet alleen karakter aan de badkamer, het geeft ook textuur en een extra luxe uitstraling. Het 3D-front is gemakkelijk te combineren met alle interieurstijlen.

Lijnenspel

De fronten van de badmeubelen zijn voorzien van horizontale lijnen. De bijbehorende onderkasten en hoge kasten zijn voorzien van verticale lijnen. Hierdoor creëer je een mooi en speels lijnenspel in de badkamer.

Wil je meer weten over deze 3D-fronten? Bezoek dan de website van H&R Badmeubelen of social media kanalen. H&R Badmeubelen is te vinden op Pinterest, Facebook en Instagram.