Staal in de badkamer

Geef je badkamer een eigentijdse twist met staal! Het industriële karakter van staal laat zich goed combineren met bijvoorbeeld hout en planten.

Een industriële look pur sang!

Serie Matrix speelt hier op in en geeft je ongekende mogelijkheden om zelf te combineren en creëren: greeploos of met greep, keuze uit vele moderne kleuren, keuze uit diverse breedtematen en zelfs maatwerk is mogelijk!

Serie Matrix is ontworpen om dergelijke opstellingen te ontwerpen. Er zijn onderkasten in twee hoogtematen: 30 en 40 cm hoog. De onderkasten van 40 cm. hoog kunnen voorzien worden van een wastafel of bovenblad en zijn bij uitstek geschikt om te combineren met regaalkasten, stalen frames of handige ladekasten. De kasten van 30 cm. zijn bij uitstek geschikt voor asymmetrische opstellingen en kunnen gecombineerd worden met een bovenblad en een fraaie waskom. Zo ontstaat iedere keer weer een uniek eigentijds ontwerp dat perfect aansluit bij uw wens.

Op deze foto zie je een Matrix wastafelkast van 80 cm. breed in de kleur tabacco met daarnaast een stalen frame van 40 cm. breed. Het geheel is afgewerkt met een bovenblad in de kleur tabacco, een mat zwarte waskom en fraaie ronde spiegel. Designradiator Crest in de kleur dark graphit matt voegt ook nog een extra industrieel detail toe.

Meer zien? www.hrbadmeubelen.nl