Foto: thebalux-toiletmeubel

Thebalux toiletmeubel: opbergruimte in de wc

Thebalux toiletmeubelen - hét praktische alternatief voor een eenvoudig fontein.

Extra opbergruimte door toiletmeubels

Een toiletmeubel is een kleine wastafel, met daarboven een spiegel en onder de wastafel een hangende toiletkast. Door deze hangende kast wint u veel bergruimte in het toilet. Gastendoekjes, zeep en andere toiletartikelen kunnen netjes achter de deur (voorzien van softclose demping) worden opgeborgen. Een praktisch alternatief voor enkel een fontein in het toilet, want opbergruimte maken in de toiletruimte is doorgaans al een karwei. Kies daarom voor de voordelen van een toiletmeubel!

Een breed gamma aan toiletmeubels

Thebalux heeft meerdere uitvoeringen van toiletmeubelen. Hierdoor is er altijd wel een toiletmeubel wat past in het design van uw huis of wc. Mocht u kiezen voor een badkamermeubel van Thebalux dan kan u het design van het badkamermeubel ook terug laten komen in de wc. Gebruik dezelfde greepsoorten en kleuren om eenheid te creëren in uw interieur. De beschikbare toiletkasten zijn greeploos of voorzien van een infreesgreep (chroom of mat). Omdat er geen greep op de deur zit en uitsteekt kan een deur altijd probleemloos geopend worden, zelfs als de toiletkast dicht tegen de muur hangt.

Toiletmeubel Day

Thebalux toiletmeubel Day.

Het toiletmeubel Day bestaat uit een hangende, greeploze toiletkast, een keramische wastafel en een spiegel. De keramische wastafel heeft een vierkante kom en is omkeerbaar. De kraan kan dus links en rechts komen. Het ontwerp past erg goed in de moderne toiletruimte.

Maat toiletkast: 44x25x50cm
Maat keramische wastafel: 45x25x10cm
Diepte kom: 9cm
Toiletspiegel: 39,8x2,3x69,5cm

Toiletmeubel Aico

Thebalux toiletmeubel Aico.

Het wc meubel Aico is voorzien van een keramische wastafel met een ronde waskom. Dit ontwerp is goed te combineren met de meer landelijke / klassiekere toiletruimtes. De hangende toiletkast is greeploos en hierdoor gemakkelijk te plaatsen dichtbij een muur of in een hoek. De keramische wastafel kan met een waskom links of rechts besteld worden.

Maat toiletkast: 39x23,5x50cm
Maat wastafel keramiek: 49,5x34,5x13cm
Diepte kom: 10cm
Toiletspiegel: 39,8x2,3x69,5cm

Toiletmeubel Happy

Thebalux toiletmeubel Happy.

De Happy is een toiletmeubel met een onderkast zonder greep, een strakke wastafel van mineraalmarmer en een toiletspiegel. De wastafel kan links- en rechtsom geplaatst worden en het is mogelijk om deze wastafel zonder kraangat te bestellen voor een kraan uit de wand. De kom is bovenaan vierkant en loopt vloeiend af naar de afvoer.

Maat fonteinkast: 39,6x22x50cm
Maat wastafel mineraalmarmer: 40x22x4,6cm
Diepte kom: 8cm
Toiletspiegel: 39,8x2,3x69,5cm

Toiletmeubel Global

Thebalux toiletmeubel Global.

Global is een design toiletmeubel die al wat langer in het programma van Thebalux is te vinden. De hangende toiletkast van het wc meubel heeft een ingefreesde greep in het front. De greep is standaard chroom, maar kan op verzoek ook in het mat geleverd worden. Bovenop de toiletkast ligt een moderne kleine wastafel van mineraalmarmer. De wastafel heeft een strakke afwerking door het afdekkapje wat de afvoer verbergt. De fontein kan linksom en rechtsom geplaatst worden. Ook deze wastafel kan zonder kraangat besteld worden wanneer u werkt met een kraan uit de muur.

Maat fonteinkast: 39,6x22x50cm
Maat wastafel mineraalmarmer: 40x22x7cm
Diepte kom: 5cm
Toiletspiegel: 39,8x2,3x69,5cm

Beschikbare kleuren voor de wc meubelen

De wc meubelen kunnen in verschillende houtkleuren en hoogglanskleuren. Kies uit de volgende kleuren:
- Wit hoogglans
- Zwart hoogglans
- Grijs hoogglans
- Eiken antraciet
- Olijf
- Essen grijs
- Noten
- Hacienda antraciet
- Bardolino eiken
- Nebraska eiken

Maten zijn breedte x diepte x hoogte in cm.

Meer informatie: www.thebalux.nl

Publicatiedatum: 27 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties