Foto: dansani-collectie-zaro

Slimme opbergruimte in de badkamer

De badkamer is de plek voor ontspanning en genieten. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat de ruimte rustig en opgeruimd oogt. Voldoende opbergruimte zorgt niet alleen voor rust, maar ook voor schoonmaakgemak.

De badkamer is de plek voor ontspanning en genieten. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat de ruimte rustig en opgeruimd oogt. Voldoende opbergruimte zorgt niet alleen voor rust, maar ook voor schoonmaakgemak.

De Deense badmeubelfabrikant Dansani ziet het creëren van opbergruimte in zelfs de kleinste badkamer als een uitdaging. Dit resulteert in meubels en accessoires met verrassende mogelijkheden.

 

De badmeubelseries van Dansani zijn gebaseerd op modulaire basiselementen die naar wens kunnen worden gecombineerd, afhankelijk van persoonlijke inrichtingswensen en de beschikbare ruimte. De wastafelmeubels met grote, volledig uittrekbare laden zijn echte ruimtewinners. In een lade is de inhoud in één oogopslag zichtbaar.

Laden, slim en sfeervol

Om ervoor te zorgen dat alle spullen in de laden netjes en overzichtelijk op hun plaats blijven biedt Dansani voor haar series Zaro en Luna massief eikenhouten ladeverdelers en rubberen antislipmatten. Zo blijven kleine spullen bij het openen en sluiten van de laden keurig op hun plaats. Voor fluisterstil sluiten zijn de laden voorzien van een soft close dempingmechanisme. Voor nog meer comfort is de wastafelonderkast te voorzien met een LED-verlichting boven de laden voor extra veel licht en overzicht over de inhoud. De aluminium verlichtingsrail is discreet weggewerkt over de volledige breedte van de lade. Dit lichtaccent maakt opberggemak bovendien heel sfeervol.

Spiegels met meer

Voor het scheren en het aanbrengen van make-up is een spiegel met verlichting een must. Een spiegelkast biedt net even wat meer dan een goed zicht alleen. Dansani biedt spiegelkasten met geïntegreerde verlichting in diverse formaten en uitvoeringen.
Daarin vinden allerhande badkamerbenodigdheden een discrete plek. Voor nog meer comfort zijn er spiegels met anticondensverwarming en sensorbediening. Bijzonder is de spiegelkast met geïntegreerde, energiezuinige LED-onderverlichting. Deze zorgt voor extra veel licht boven de wastafel. De LED-spots hebben een warme gloed voor extra sfeer.

Wie daarnaast kiest voor een grote passpiegel in de badkamer, vindt bij Dansani een slimme oplossing. Een passpiegel met opbergschappen aan de zijkant. In deze schappen passen rieten manden, voor het opbergen van allerhande badkamerbenodigdheden. Zo wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.

Accessoires

Dansani biedt een uitgebreide accessoirelijn voor het creëren van extra comfort in de badkamer. Handig is het railsysteem waaraan accessoires - zoals wasmand, opbergmandjes, tijdschrifthouder, closetrolhouder, etc. - naar wens bevestigd kunnen worden. De accessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen als riet, hout en leer.

Meer informatie: www.dansani.nl.

Publicatiedatum: 30 juni 2010

Reacties