Foto: press_2013//dansani-nougat-badmeubel.jpg

Ontspannen sfeer in de badkamer. Badmeubel Luna in warme houtsoort Nougat

De badkamer is een bron van energie en welbevinden in de woning. Daarom moet de inrichting van de badkamer niet alleen functioneel maar ook sfeervol zijn.

De badkamer is een bron van energie en welbevinden in de woning. Daarom moet de inrichting van de badkamer niet alleen functioneel maar ook sfeervol zijn. www.flickr.com

De Deense fabrikant Dansani is zich hiervan terdege bewust en biedt flexibele badkameroplossingen die inspireren tot een harmonieuze, evenwichtige inrichting. De veelzijdige badmeubelserie Luna is nu ook beschikbaar in de nieuwe houtsoort Nougat.

Warme gloed

De warme gloed van de houtsoort Nougat geeft de badkamer karakter en een sfeer die uitnodigt tot ontspannen en genieten. De combinatie met de wastafel Menuet, gemaakt uit klassiek wit keramiek, zorgt voor een spannend contrast en voldoende aflegruimte.

Koel minimalisme

Voor liefhebbers van een koel minimalistische inrichting, is Luna in helder, glanzend wit een goed uitgangspunt. De rechthoekige belijning van de wastafel, harmonisch afgestemd op de vormgeving van de onderkast, schept een sfeer van rust en exclusiviteit.

Kubistische wastafel met lange, royale belijning

De wastafel is het centrale punt van de badkamer. Met een lange, royale belijning en markante vormen is Menuet het natuurlijke middelpunt, berekend op zowel de snelle 'ochtendspits' als op lange verwen- en ontspanningsrituelen.

Met de lange, kubistische vormen, die perfect aansluiten op het design van de wastafelonderkast, biedt Menuet volop ruimte voor geurige zepen en andere benodigdheden. Tegelijkertijd beschermt de meubelbedekkende wastafel Menuet het materiaal van de onderkast tegen waterspetters en zeepresten. De wastafel is gemaakt uit echt sanitairkeramiek; een sterk, duurzaam materiaal dat heel eenvoudig te onderhouden is.

Details voor sfeer en comfort

Met een royale keuze aan toebehoren en accessoires biedt Luna vele mogelijkheden voor het creëren van een eigen sfeer en voor een creatieve, vernieuwende inrichting. Zo kan de wastafel bijvoorbeeld direct onder een raam worden geplaatst, waardoor men tijdens het handenwassen of tandpoetsen kan genieten van het uitzicht.

Een andere optie is de spiegel een markante plaats te geven in de badkamer. Luna biedt grote spiegels over de volle breedte van de wastafel. De spiegelkast verbergt stijlvol alle badkamerbenodigdheden als scheergerei en tandenborstels, zodat slechts een opgeruimde heldere belijning de sfeer bepaalt.

Voor het onderstrepen van de eigen stijl biedt Luna gevlochten manden met decoratie, spiegelverlichting in diverse stijlen en een veelheid aan kleuren en oppervlakken.

Meer informatie: www.dansani.nl.

Publicatiedatum: 4 september 2009

Reacties