Luxe badkamermeubelen van Assenti


De luxe badkamermeubelen van Assenti zijn geproduceerd met de meest hoogwaardige materialen.

De Assenti badkamermeubelen zijn ook steeds op maat verkrijgbaar zodat deze perfect in uw badkamer passen. Badkamermeubels van Assenti zijn sinds 1994 een gevestigde waarde in de sanitaire markt. Het merk blijft tot op de dag van vandaag groeien. Vandaag is Assenti te verkrijgen in 5 landen met Nederland als grootste afzetmarkt.

Het merk Assenti draagt innovatie en design bijzonder hoog in het vaandel en om deze reden werkt Assenti ook uitsluitend met partners die deze filosofie delen. Deze partnerships geven Assenti een unieke positie in de sector. Zo werkt Assenti samen met I-DRAIN® wat betreft de waterafvoer van de wasbakken. I-DRAIN® is vandaag een van de meest toonaangevende merken op vlak van flow technology. Door te werken met de uitzonderlijk compacte afvoersystemen van deze partner behoort het ladeverlies onder de wasbak voorgoed tot het verleden.

Assenti accessoires

Om uw Assenti nog exclusiever te maken, biedt Assenti nu de mogelijkheid om je wastafel te personaliseren met een verguld of Swarovski rooster. Bekijk de Assenti accessoires achteraan in de prijslijst en ontdek de ongekende mogelijkheden van het merk Assenti!

Assenti maatwerk

Door de steeds stijgende vraag naar maatwerk en de hedendaagse zoektocht naar perfectie, biedt Assenti badkamermeubelen die volledig afgestemd zijn op jouw interieur. Binnen de Assenti collectie kun je volgende klassiekers nu ook aanpassen aan de kenmerken van je badkamer. Je Assentimeubel zit jouw badkamer als gegoten.

Meer informatie: www.assenti.eu 

Publicatiedatum: 12 april 2015

AANBEVOLEN

Badmeubel: opbergen in de badkamer

Omdat je in je badkamer toch nogal wat spullen kwijt moet, is een badmeubel zeer...

Klassiek badkamermeubel

Dit klassieke badmeubel (wandmodel) van Windsor Bathrooms is van berkenhout en h...

Luca Steel meubels

Luca Steel is een eigen merk van Luca Sanitair waar de frame badmeubelen onder v...

Mereno badmeubel

Design en gebruiksvriendelijkheid zijn gecombineerd in de nieuwe lijn badmeubele...

Advertentie