Foto: Ontario-badkamer-retro

Inspirerend badkamerdesign van Tiger: bruin en oranje! Wie durft...

Met een knipoog naar de 60-er jaren, Tiger retro design in een modern jasje.

Met een knipoog naar de 60-er jaren, Tiger retro design in een modern jasje.

Badkamermeubilair ?Ontario? kenmerkt zich door robuuste, afgeronde vormen gecombineerd met een elegante belijning. Het meubilair maakt onderdeel uit van een badkamer totaalconcept en is verkrijgbaar in de hoogglans kleuren wit, oranje en bruin. Wastafelbladen zijn er in de houttinten zebrano light, artwood en mocca. In de collectie meubels vind je o.a. wastafelonderkasten, kolomkasten, bovenkasten, spiegelkasten en zelfs een verrijdbaar meubel met geïntegreerde wasmand. Lades zijn voorzien van een geruisloos ?soft-close? ladesysteem.

Optimale indeling

Door de verschillende afmetingen en combinatiemogelijkheden lukt het altijd om de meest optimale indeling te creëren, in een grote maar ook in een kleinere ruimte.

Speciaal voor de toiletruimte is er een fonteintje op een wastafelblad (eveneens in diverse houttinten verkrijgbaar), een fonteinkraan en een spiegelkastje. De steunen van het wastafelblad kunnen tevens dienst doen als handdoekrekjes. Bijpassende kranen en accessoires in glanzend chroom maken het plaatje compleet.

Meer informatie: www.tiger.nl.

Publicatiedatum: 15 april 2009

Reacties