Foto: primabad-badkamermeubel-dreamz-greeploos

Dreamz greeploos badkamermeubel Primabad

De Dreamz is het succesvolle greeploze model badkamermeubel van Primabad.

De Dreamz is het succesvolle greeploze model badkamermeubel van Primabad.

Primabad Badkamermeubelen verdiept zich al jaren in de wensen van de dagelijkse gebruikers van badkamers. Decennialang staat de ontwikkeling op het hoogste niveau. Rekening houdend met bouwkundige mogelijkheden is het een speciale Primabad-eis om te voorzien in het modieuze beeld wat bij iedere badkamer een eigen gezicht kent.

Sfeerbepalende en rustgevende stijlvolle badkamermeubelen komen uit Veghel en dragen altijd het verzorgde Primabad-label.

De Dreamz is het succesvolle greeploze model van Primabad. Het model Dreamz zorgt met de greeploze afwerking en de vooruitstekende zijpanelen voor een strakke en eigentijdse vormgeving.

Een groot scala aan spiegels, verlichting, lasten en wastafelbladen maakt het mogelijk uw ideale meubel samen te stellen. De luxe laden zijn voorzien van sluitdemping.

De Dreamz is leverbaar in 7 breedtematen, 3 bladsoorten, 21 kastkleuren en 31 frontkleuren.

In alle meubellijnen speelt verlichting een belangrijke rol. Spiegels en spiegelkasten zijn mogelijk met geïntegreerde sfeerbepalende ledverlichting. De fraaie lichtopbrengst die zowel de bovenzijde als ook de onderzijde een extra dimensie geeft.

Original in combinatie met spiegel met geïntegreerde ledverlichting:
Badmeubelen van Primabad onderscheiden zich door de zeer hoge kwaliteit en afwerking!

Voor meer informatie: www.primabad.nl

Publicatiedatum: 23 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties