Foto: press_2013//pelipal-bellagio-badmeubelen.jpg

Bewonder de toekomst ...... Pelipal Badmeubelen, de Bellagio

Een goed gevoel, rustgevend en zeer sfeervol. Pelipal badmeubelen introduceert de Bellagio. Een uitzonderlijk meubel dat zich kenmerkt door haar unieke rondingen.

Een goed gevoel, rustgevend en zeer sfeervol. Pelipal badmeubelen introduceert de Bellagio. Een uitzonderlijk meubel dat zich kenmerkt door haar unieke rondingen. www.mijnbad.nl

Dit tijdloze design van hoogwaardige kwaliteit biedt voldoende bergruimte door de twee robuuste laden voorzien van soft-motion en welgevormde bijpassende kasten. De Bellagio is een meubel passend in iedere badkamer door de diverse mogelijkheden in kleur en afmeting.

Natuurlijke rondingen

De natuurlijke rondingen van de Bellagio zijn zowel in de fronten als in spiegels en kasten terug te vinden. Deze innovatieve vormgeving zorgt voor een stijlvolle benadrukking van het design in de gehele badkamer. De vloeiende rondingen lopen door tot aan de mineraalmarmer wastafel. Verkrijgbaar in een enkele of dubbele uitvoering. Ook biedt de Bellagio de mogelijkheid voor een keramische opbouw-wastafel met een eclipsvormig glazen wastafelblad.
De uitstraling wordt uiteraard mede bepaald door de kleur. Met goed afgewerkte hoogglans lak of decor fronten en de bijbehorende kastkleuren kan dit meubel geheel naar eigen smaak worden samengesteld.
De Bellagio is van een uitstekende kwaliteit en voorzien van Pelipal Comfort. Een afwerkingskwaliteit die Pelipal als vanzelfsprekend beschouwt. Het meubel is standaard uitgerust met 0,8 mm PVC bandafwerking, metalen laden met soft-motion, deurslagdempers en verdekte afwerking van de ophanging.
Kortom; creëer sfeer door de harmonieuze vormen in combinatie met veel opbergruimte en
onderhoudsvriendelijke kwalitatieve materialen.

Over Pelipal

Pelipal Badmeubelen mag met ruim 100 jaar ervaring rustig spreken van competentie, van
betrouwbaarheid, maar vooral ook van vertrouwen en kwaliteit. Europa´s grootste fabrikant in badmeubelen, het Duitse Pelipal GmbH (met ruim 25.000 geproduceerde badmeubelen per week!) is niet alleen in productie-aantallen ongeëvenaard gebleken. Programma´s die al vele jaren met slechts een enkele kleine update, nog steeds enorm veel interesse geniet bij tevreden klanten, kenmerken deze dynamische, toonaangevende marktleider in badmeubelen.
Over smaak valt niet te twisten en de altijd bepalende afmetingen en omstandigheden van badkamers zijn nooit hetzelfde. Pelipal biedt met haar veelzijdige collectie een breed scala van producten aan, waar mogelijkheden tot combineren nog wél bestaan. Door in te spelen op de wensen en behoeften van de consument zal Pelipal blijven verbazen.
De badmeubelen van Pelipal zijn van een hoogwaardige kwaliteit en voorzien van het zgn.
Pelipal® Comfort label. Dit houdt in standaard:
- 0,8 mm. PVC kantband afwerking
- verdekte ophanging
- metalen laden met soft-motion ladegeleiders
- deurslagdempers
Uitstekende garantievoorwaarden zorgen voor een goed gevoel bij aanschaf van een Pelipal badmeubel.
Het bieden van een sublieme kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te waarborgen heeft Pelipal diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om goede voorwaarden te kunnen bieden. Daarnaast is het verlenen van goede service een pre.
De Pelipal groep behoort als Duitse badmeubelfabrikant tot de Europese marktleiders. Dit is het gevolg van het brede scala aan producten, het complete aanbod en zijn gevarieerde- en optimale prijs-kwaliteitverhouding voor alle marktsegmenten.

Zoveel mensen, zoveel stijlen? ...Pelipal maakt het mogelijk, bewonder de toekomst!

Reacties