Foto: press_2013//dansani-badmeubel-zaro-noten.jpg

Badmeubel Zaro in driftwood, noten of mat wit

Het badkamermeubel Zaro van de Deense fabrikant Dansani is ook beschikbaar in de houtsoorten driftwood en noten.

Het badkamermeubel Zaro van de Deense fabrikant Dansani is ook beschikbaar in de houtsoorten driftwood en noten.

Het nieuwe badkamermeubel Zaro van de Deense fabrikant Dansani is nu ook beschikbaar in de actuele houtsoorten driftwood en noten. Daarmee krijgt het tijdloos klassieke meubel een eigentijdse, organische woonsfeer. Daarnaast is Zaro ook beschikbaar in mat wit. Een klassieke keuze, die in combinatie met een zwarte, keramische wastafel zorgt voor een spannend contrast. Het badmeubel Zaro heeft een heldere, symmetrische vormgeving; klassiek en functioneel. De geïntegreerde greeplijst is discreet en onopvallend en vormt een logisch onderdeel van het design van het meubel. Deze sobere, klassieke vormgeving leent zich bij uitstek voor de toepassing van bijzondere materialen.

Nadruk op het lijnenspel in hout

Naast een uitvoering met een matzwarte rubbercoating, is Zaro nu ook leverbaar in echt houtfineer, in de actuele houtsoorten driftwood en noten. Zaro in driftwood geeft het meubel een rustieke elegantie. Voor het driftwood wordt gebruik gemaakt van Europees eikenfineer en het oppervlak ondergaat een speciale behandeling zodat de nerven van het hout extra worden benadrukt. Het wat donkerder notenhout, met de kenmerkende gloed, geeft het meubel een warme, elegante uitstraling. Bijzonder is dat het houtfineer gestapeld is verwerkt. Zo wordt de houtstructuur op een vernieuwende manier zichtbaar. Het horizontale lijnenspel is in volledige harmonie met de lijnen van het meubel. De gebruikte houtsoorten voor Zaro zijn afkomstig uit duurzame bosbouw.

Mat wit met zwart keramiek

Zaro in klassiek mat wit wordt heel bijzonder in combinatie met de ultraplatte, zwart keramische wastafel Kantate. Daarmee krijgt de klassieke vormgeving en kleur een spannende, contrastrijke sfeer vol klasse.

Wastafels

Zaro is te combineren met verschillende wastafels. De zeer platte Kantate wastafel (wit of zwart keramiek) heeft lichte, rechte lijnen en biedt veel ruimte rondom de fraai gevormde kom. De keramische wastafel Menuet heeft een klassiek, tijdloos design met een ruime kom. De Square wastafel in mat of glanzend gegoten marmer heeft een zuivere, Scandinavische uitstraling.

Zaro wordt gecombineerd met een grote 3-deurs spiegelkast of met een spiegel met geïntegreerde verlichting. Beiden zijn verkrijgbaar met een ingebouwde sensor die het licht automatisch activeert wanneer de spiegel met de hand wordt benaderd.

Zaro is leverbaar vanaf 1.920 euro (set 70 cm met spiegel - incl. BTW)

Publicatiedatum: 26 mei 2009

Reacties