Partner

Plieger BV

Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Plieger BV heeft ruim 600 werknemers in dienst. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 54 vestigingen, waaronder achttien toonzalen in Nederland, levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan onder andere installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht plieger.nl

N-Joy badmeubel

De naam zegt het al, N-Joy is puur genieten!

Genieten van de slanke vormgeving, het design en niet onbelangrijk het gebruikersgemak. N-Joy heeft bovendien vele keuzemogelijkheden zodat je je badkamer helemaal naar je eigen wensen kan invullen Zo kunt u kiezen tussen de kleuren, Hoogglans wit, Cottage Oak Light of de donkere variant, Negro Oak.

Plieger N-Joy

Het meubel heeft twee, greeploze, softclose laden en een strak vormgegeven keramisch wastafelblad en is prachtig te combineren met een of meerdere hoge kasten.

Tenslotte kun je kiezen tussen een spiegelkast met dubbel gespiegelde deuren en opbouw ledverlichting of een spiegel met geïntegreerde ledverlichting rondom. Je badkamer met het badmeubel N-Joy wordt daardoor een genot om in te vertoeven.

Meer lezen over
'N-Joy badmeubel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.