Foto: detremmerie-architect-at-work-parijs

Detremmerie nam voor het eerst deel aan Architect@work Parijs

Waarom nam Detremmerie deel aan deze vakbeurs?

Koen Ducatteeuw CEO Detremmerie :

"Detremmerie is in maart dit jaar de samenwerking gestart met Mevr. Charlotte Nys , die sales manager Detremmerie Frankrijk is geworden.

Sedert maart kon zij reeds diverse showrooms voorzien van onze materialen . Het lijkt ons dan ook geschikt om op deze vakbeurs te laten zien wie wij zijn en wat wij doen.

Daarenboven is het ook de bedoeling om ons assortiment te testen aan de Franse markt. Ik kan je reeds meedelen : de reacties waren overweldigend.

Heel wat architecten zijn gecharmeerd van onze producten. We zijn ervan overtuigd dat vooral de regio Parijs zal voelen dat we hier aanwezig waren."

2) Welke producten hebben jullie in de kijker gezet?

"We zijn nieuw op de Franse markt en dan vonden wij het ook belangrijk om onze dingen te laten zien, waarin we uniek zijn.

Op Architect@work presenteerden wij de marmer collectie wastafelbladen op maat, de marmer opbouwwaskommen en de wastafels en baden in beton.

De wastafels in marmer uit één stuk geproduceerd, slaan heel goed aan ; vooral ook hun prijssegment is heel toegankelijk.

Ook de maatwerkwastafels in marmer en keramiek werden heel positief onthaald.

Kers op de taart waren onze betonnen baden, die heel uniek en schitterend mooi werden bevonden . A piece of art …."

3) Werden de verwachtingen ingelost qua opkomst van de architecten en interesse?

"We zijn heel tevreden over deze editie. Het internationaal publiek heeft het wegens Corona toch nog laten afweten, maar dit is onze doelgroep hier niet.

Meer dan 200 adressen hebben ons aangegeven met Detremmerie te willen werken in Frankrijk. Diverse concrete offertes worden momenteel uitgewerkt.

We keren heel tevreden terug en kijken al uit naar de volgende editie in Kortrijk."

Meer van Detremmerie
Reacties