Dansani Zaro

Dansani Zaro - minimalistische, elegante en functionele serie met geintegreerde handgrepen in gewaagde en innovatieve materialen.

Dansani Zaro

De Zaro serie profileert zich met fronten in greeploze uitvoering. Ook de materiaalkeuze is gewaagd en vernieuwend. Dansani Zaro is verkrijgbaar met zwarte en grijze rubber coating, witte matte lak en uitvoeringen in notenhout en driftwood.

De speciaal ontwikkelde rubber coating voelt prettig aan en heeft een fraai oppervlak en fluweelzachte diepte.

Uiteraard heeft u ook in de Dansani Zaro serie keuze uit diverse keramische en gegoten marmeren wastafels, stuk voor stuk met een eigen individualistische uitstraling. Vertoeft u vaak met meerdere mensen in de badkamer, dan is een dubbele wastafel vaak een goede oplossing. En met een bijpassende spiegel, spiegelkast en hoge kast maakt u uw badmeubel compleet!

De laden hebben een metalen rand en reling en zijn volledig uittrekbaar, zelfsluitend en voorzien van dempers. Met handige ladeverdelers, die u naar eigen inzicht kunt verplaatsen, benut u de ruimte optimaal. Tevens worden alle laden in de Zaro serie standaard uitgevoerd met anti-slip matten, zodat uw losse spulletjes niet gaan schuiven in de lade.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website