Partner

Dansani B.V.

Dansani werd opgericht in 1983. Het begon allemaal met Thomas Bjerrum - ook vandaag nog lid van de directie - in een kleine werkplaats en met een idee. Dit idee groeide in de loop der jaren uit tot een succesvol concept in de badkamerbranche. Dansani ontwikkelt, ontwerpt en produceert veelzijdige inrichtingsconcepten voor de badkamer.

Bedrijfsoverzicht Dansani B.V.

Dansani Zaro

Dansani Zaro - minimalistische, elegante en functionele serie met geintegreerde handgrepen in gewaagde en innovatieve materialen. Exclusieve meubelen die opzien baren, outside the box-denken en de zintuigen behagen. De meubelen zijn ontwikkeld voor mensen die waarde hechten aan modern design, eenvoudige functionaliteit en een hoog comfort. En uiteraard een ruime keus aan keramische en gegoten marmeren wastafels, kasten, spiegels en accessoires. Dansani Zaro: lineair, minimalistisch en stijlvol!

Dansani Zaro

De Zaro serie profileert zich met fronten in greeploze uitvoering. Ook de materiaalkeuze is gewaagd en vernieuwend. Dansani Zaro is verkrijgbaar met zwarte en grijze rubber coating, witte matte lak en uitvoeringen in notenhout en driftwood.

De speciaal ontwikkelde rubber coating voelt prettig aan en heeft een fraai oppervlak en fluweelzachte diepte.

Uiteraard heeft u ook in de Dansani Zaro serie keuze uit diverse keramische en gegoten marmeren wastafels, stuk voor stuk met een eigen individualistische uitstraling. Vertoeft u vaak met meerdere mensen in de badkamer, dan is een dubbele wastafel vaak een goede oplossing. En met een bijpassende spiegel, spiegelkast en hoge kast maakt u uw badmeubel compleet!

De laden hebben een metalen rand en reling en zijn volledig uittrekbaar, zelfsluitend en voorzien van dempers. Met handige ladeverdelers, die u naar eigen inzicht kunt verplaatsen, benut u de ruimte optimaal. Tevens worden alle laden in de Zaro serie standaard uitgevoerd met anti-slip matten, zodat uw losse spulletjes niet gaan schuiven in de lade.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Meer lezen over
'Dansani Zaro'?

meer van deze professional

Dansani Mido

De badmeubelserie Mido van de Deense fabrikant Dansani...

Dansani Curvo

Dansani Curvo - laat u overweldigen door een mooie en ...

Dansani Calidris

Calidris is ontworpen vanuit 1 gedachte: een complete m...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.