Geesa Haiku badkameraccessoires

Mail & win een stijlvolle Geesa Haiku accessoire-opstelling voor in de badkamer.


Geesa heeft in samenwerking met ontwerper Marcel Wanders de Haiku serie ontworpen; een bijzondere accessoirecollectie voor elke badkamer. Deze stijlvolle collectie, waarvan de losse accessoires magnetisch zijn, kent een vrije indeling en verrast u met de vele combinatiemogelijkheden. 

Geesa Haiku: een bijzondere collectie

De Haiku collectie is vernoemd naar de gelijknamige Japanse dichtvorm. De collectie omvat meer dan 40 verschillende artikelen, waarbij strakke en organische vormen worden gecombineerd. De Haiku collectie laat verrassende combinaties toe van verschillende materialen, zoals hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De collectie bevat naast standaard badkameraccessoires, zoals planchetten, handdoekringen, toiletrolhouders en zeepdispensers, ook een champagnekoeler, kandelaar, vazen en een fotolijst.

Magnetische aantrekkingskracht

Een bijzonder en uniek detail van de Haiku collectie is de magnetische aantrekkingskracht van de losse accessoires. In diverse accessoires voor op het planchet, zoals de keramieken vaas en zeepschaal, zijn namelijk magneetjes onzichtbaar weggewerkt. Hierdoor blijven de accessoires onverstoorbaar staan en tilt u uw badkamer naar een hoger niveau van design!

Mixen & matchen naar hartenlust

De Haiku serie bestaat uit verschillende losse onderdelen, waardoor u naar hartenlust kunt mixen en matchen. Het is dus mogelijk een opstelling uit te breiden met andere Haiku accessoires. Profiteer van een voordelige Haiku compositie en ontvang tot 31 december 2013 de staande accessoires gratis bij de diverse accessoire-items. De Haiku collectie is verkrijgbaar bij diverse sanitair speciaalzaken én woonwinkels. Meer informatie over de Haiku collectie vindt u hier.

Geesa

Het oer-Hollandse bedrijf Geesa is al vanaf 1885 actief in badkameraccessoires. Marktleider in Nederland en toonaangevend in export naar 65 landen. De samenwerking met topontwerpers is het resultaat van de nieuwe, innovatieve koers van Geesa. Met de Haiku collectie by Marcel Wanders benadrukt Geesa haar passie voor design, met een duidelijke knipoog naar de Nederlandse roots: 'Design met Dutch DNA'.

Meer informatie: www.geesa.nl

Publicatiedatum: 21 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

De juiste badkamer accessoires. Welke koop je nou?

Guido van Loon

Ga voor goud!

Badkameraccessoirelijn Södahl

Collecties Geesa

Houd je badkamer op orde!

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie