Geesa collectie AIM

‘Less is more’ is het uitgangspunt van Geesa’s nieuwe AIM accessoires voor de badkamer.

Geesa AIM accessoires

Tijdens de ISH 2017 heeft Geesa haar nieuwste collectie AIM gelanceerd. Deze collectie is het toonbeeld van ‘less is more’ en biedt functionaliteit in een minimalistisch ontwerp. De collectie bestaat uit twintig accessoires, die door hun eenvoud qua ontwerp en installatie, gemak bieden voor zowel de installateur als de gebruiker. Een bijzondere toevoeging aan de AIM collectie is de functionele telefoonhouder. De AIM collectie, waarvan de naam een zinspeling is op de Geesa fabriek aan de Eem, is ontworpen door Joanna Boothman Design, Amsterdam.

Wie kiest voor de combinatie van gemak, duurzaamheid en een minimalistisch ontwerp, kiest voor de AIM accessoires van Geesa; strakke lijnen en geometrische symmetrie in glanzend chroom. Geen opsmuk, maar eenvoud qua ontwerp en installatie. Alle accessoires bieden hierdoor gemak en comfort aan zowel de installateur als de gebruiker.

Telefoonhouder

De AIM collectie bestaat uit twintig accessoires, zoals verscheidene toiletrolhouders en handdoekhouders, enkele en dubbelen haken, een handdoekring, een glashouder, een basket en planchetten en er is een AIM Accessory Pack. Bijzonder is dat naast deze gangbare badkameraccessoires de AIM serie ook een smalle, glazen planchet biedt, waarop de mobiele telefoon kan rusten tijdens het verblijf in de badkamer of het toilet. Deze functionele AIM telefoonhouder is er ook in combinatie met een toiletrolhouder.

Veelzeggend

De AIM accessoires passen in een verscheidenheid aan interieurs. De collectie is behalve veelzijdig ook veelzeggend. AIM staat niet alleen voor ‘doelgericht’, maar spelt omgekeerd ook ‘MIA’, oftewel ‘Made In Amersfoort’, in de Geesa fabriek aan de rivier de Eem. De AIM collectie is ontworpen door Joanna Boothman Design, Amsterdam.

Meer informatie over Geesa en de AIM collectie is te vinden op www.geesa.nl.