Collecties Geesa

Badkameraccessoire-collecties Nemox, Modern Art, Standaard Hotel en Haiku van Geesa.

Geesa: accessoires voor de badkamer

Geesa, specialist in badkameraccessoires, heeft diverse collectie voor de badkamer. De gestileerde Nemox collectie, de design collectie Modern Art, de basisserie Standaard Hotel en de topcollectie Haiku, ontworpen door Marcel Wanders, beschikken over diverse producten.

Geesa Nemox

De Nemox collectie bestaat uit ronde vormen en gestileerde accenten. Subtiel en functioneel is waar deze collectie voor staat. Functioneel is ook de uitbreiding met de toiletborstel standaard met toiletrolhouder, de vrijstaande toiletborstelhouder met zwarte borstel, de dubbele glashouder, 2 haken en de fles- en sponshouder. Naast chroom is Nemox ook te verkrijgen in stainless steel.

 

Geesa Modern Art

Modern Art is hét voorbeeld dat een rijke uitstraling en een strakke vormgeving uitstekend te combineren zijn. Modern Art wordt over de hele wereld gekocht door liefhebbers van design. De Modern Art collectie is vooral strak vierkant, zonder ook maar iets aan elegantie of distinctie te verliezen. Deze design collectie is verder uitgebreid met een toiletborstel standaard met toiletrolhouder, een hoekplanchet, een multihaak voorzien van 4 haken en een set van 4 losse haakjes.

Geesa Standaard Hotel

De Standaard Hotel serie is al een eeuw lang Geesa’s basisserie en wordt wereldwijd ingezet in hotels en publieke ruimtes. De collectie kenmerkt zich door functionaliteit. Deze basisserie is verrijkt met 3 vrijstaande tissuehouders in diverse maten, een personenweegschaal, een digitale personenweegschaal met lichaamsvetmeting en een 1400 watt haardroger in een witte uitvoering.

Geesa Haiku collectie

De Haiku serie, ontworpen door één van Nederlands beroemdste designers Marcel Wanders, is Geesa’s topcollectie. Deze collectie, vernoemd naar de Japanse dichtvorm Haiku, laat verrassende combinaties toe van verschillende materialen als chroom, keramiek en wengé hout. Behalve de artikelen die je in de badkamer verwacht, bestaat de collectie ook uit een champagnekoeler, kandelaar, vazen en fotolijstjes. Dit jaar wordt deze bijzondere lijn aangevuld met een fraaie set van twee onderzetters, verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.