Foto: orgalux - opruimen badkamer

Tips voor een ordelijke badkamer

Behoud het overzicht in je badkamer met afwasbare lade-indelingen van ORGALUX

Met één tik van de toverstaf je badkamer op orde krijgen, dat zou je heel wat tijd besparen. Samen met de keuken heeft die ruimte namelijk het meest een poetsbeurt nodig. ORGALUX geeft je enkele tips & tricks die je helpen je badkamer schoon én ordelijk te houden!

First things first: begin met een grote opruimbeurt en gooi weg wat je niet meer nodig hebt. Door vervolgens je overgebleven spullen netjes te organiseren aan de hand van lade-indelingen, behoud je het overzicht en vind je moeiteloos je belangrijkste spullen terug! Je verzorgingsproducten niet goed afgesloten of heb je iets anders gemorst? De melamine Cubics zijn gelukkig perfect afwasbaar!

Stap voor stap

Het zijn vaak kleine aanpassingen die veel moeite besparen. Ga voor vloeibare zeep in plaats van een blok zeep. Die laatste laat zeepresten na, waardoor je vaker moet schrobben in de wasbak. Hetzelfde geldt voor restjes tandpasta en make-up: die was je beter meteen af. Ook kalkaanslag kan je vermijden. Droog meteen na het douchen de wand, tegels en kraan, zodat kalk geen schijn van kans maakt!

Van rommel naar rust

Kleine spullen als make-up en verzorgingsproducten krijgen vaak dagelijks een nieuwe plek aangewezen. Door lade-indelingen van ORGALUX te gebruiken ben je bijna verplicht om ze op de juiste plaats te leggen. Die vakverdelingen zijn bovendien afwasbaar en dus heel eenvoudig schoon te houden. Deze stijlvolle melamine Cubics passen zowel in als op de kasten. De bijhorende deksels maken de indeling van je make-up en accessoires nog praktischer!

Make-up your mind

Een mooi overzicht zorgt ervoor dat je meteen ziet wat er in je lade ligt, met een snellere beauty routine als resultaat. Nog een bijkomende tip: beperk je hoeveelheid aan producten zodat je jezelf nooit meer de vraag moet stellen welke mascara er nog werkt.

Melamine Cubics van ORGALUX: vanaf 12 euro. Prijs voor een make-upset: 29 euro. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Meer info en tips vind je op de website en blog van ORGALUX.

Meer van Van Hoecke
Reacties