Foto: press_2013//sealskin-badkameraccessoire-acero-prullenbak-toiletborstel-zeeppomp.jpg

Sealskin badkameraccessoire Acero

Acero Sealskin badkameraccessoire: de kleur van vandaag in je badkamer in de vorm van prullenbakjes, toiletborstels en zeeppompjes.

Acero Sealskin badkameraccessoire: de kleur van vandaag in je badkamer in de vorm van prullenbakjes, toiletborstels en zeeppompjes.

Accessoires
maken de badkamer! Het vergt geen hele verbouwing om deze ruimte een nieuwe, frisse look te geven. Door kleinere items zoals prullenbakjes, zeeppompjes en dergelijke te wisselen, kun je al heel eenvoudig de uitstraling van je badkamer opfrissen. Zeker als je daarbij bewust kiest voor een bepaalde stijl en/of kleur.

In de populaire Acero accessoirelijn is de vormgeving van de prullenbakjes, toiletborstels en zeeppompjes mooi op elkaar afgestemd. Een vormgeving die past bij ieder type badkamer, van klassiek tot modern. Tijdloos design dus dat tot nu toe al verkrijgbaar was in de kleuren rood, blauw, zwart en wit.

En vanaf nu komen daar twee actuele modekleuren bij, grijs en taupe. Dat zijn dé trendkleuren van dit moment. Met Acero accessoires van Sealskin tover je in één keer je hele badkamer om in je eigen favoriete stijl en kleur. Een mini-badkamermetamorfose dus! Sealskin maakt het gemakkelijk.

Meer informatie: www.sealskin.nl

Publicatiedatum: 10 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties