Inbouwaccessoires PLAN INTEGRAL van KEUCO

Architectonisch geïntegreerde module voor wastafel en toiletMet ongeveer 450 producten is de succesvolle serie PLAN van KEUCO het grootste constante inrichtingsconcept op de sanitairmarkt.

Architectonisch geïntegreerde module voor wastafel en toiletMet ongeveer 450 producten is de succesvolle serie PLAN van KEUCO het grootste constante inrichtingsconcept op de sanitairmarkt.

Het assortiment wordt nu uitgebreid met de inbouwaccessoires PLAN INTEGRAL: daarmee wordt de veelzijdigheid voor de planning vergroot, met name voor projectmatige toepassingen zoals in hotels, kantoorgebouwen en administratieve gebouwen, maar ook voor particuliere toepassingen. Voor de hoge designkwaliteit werd PLAN INTEGRAL 2009 door een internationale, gerenommeerde jury van experten onderscheiden met de gegeerde "red dot".

Wandinbouw

Plat en even vlak als de muur past de nieuwe inbouwmodule terughoudend en onopvallend bij de vormgeving van de wastafel en het toilet. Vormgeving en functionaliteit versmelten met elkaar. PLAN INTEGRAL werd ontwikkeld in samenwerking met Büro Ingenhoven Architekten GmbH uit Düsseldorf. Andreas Lohmann, manager objectmanagement bij KEUCO, beschrijft het gezamenlijk bedachte concept als volgt: ”De accessoires van PLAN INTEGRAL zijn ontworpen voor wandinbouw. Dat heeft natuurlijk esthetische redenen, maar het biedt ook een hele reeks andere voordelen.”

Vijf modules

In totaal combineren vijf modules de verschillende functies voor de verschillende wensen van de gebruiker voor wastafel en toilet: twee wc-modules en drie wastafelmodules. De wc-modules bestaan uit een toiletpapierhouder, een toiletborstelgarnituur en een reservepapiervak resp. uit een hygiënezakjes-houder en een afvalbak. Het assortiment voor de wastafel omvat een module met twee houders voor papieren doekjes, een module met één houder voor papieren doekjes en een module met een tissuedoos en een afvalbak. Voor een optimale, harmonische inrichting van de ruimte zijn de afmetingen van de modules aangepast aan de gangbare tegelgrootte van 15 cm. Dankzij de inbouwdiepte van 125 mm is PLAN INTEGRAL al in de planfase perfect in het interieur te integreren. Bovendien is PLAN INTEGRAL met alle gangbare voorwandinstallatiesystemen te combineren. Voor de hoogwaardige fronten van massief aluminium is een wit gelakt of een aluminium zilver gelakt oppervlak verkrijgbaar, beide met verchroomde randen.

Publicatiedatum: 7 april 2009

reacties
anderen bekeken ook

De juiste badkamer accessoires. Welke koop je nou?

Guido van Loon

Badkameraccessoires Instamat

Houd je badkamer op orde!

Guido van Loon

Geesa: perfecte match met trendkleur '19

Maak je badkamer helemaal compleet

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie