Foto: Geesa-collectie-tone

Geesa accessoires combineren uitstekend met trendkleur 2018

Geesa collecties Tone, Tone Gold en Nemox Black fraai in samenstelling met roze.

Het afgelopen jaar was de kleur roze al steeds vaker te zien in mode- en interieurdesign. Onlangs is ook een roze tint uitgekozen tot dé kleur van het jaar 2018. Deze roze kleur met warme, vergrijsde ondertoon combineert mooi met chroom, goud en zwart. De Geesa collecties Tone, Tone Gold en Nemox Black zijn dan ook uitermate geschikt om te combineren met de nieuwe trendkleur.

Het gebruik van kleur is een trend, die steeds meer wordt toegepast. Zo is ook de kleur roze steeds meer te zien in mode- en interieurdesign. Niet vreemd dus dat de warme, grijsroze tint, Heart Wood, is uitgeroepen tot dé kleur van het jaar 2018. Deze roze kleur, maar ook de schakeringen ervan, is niet alleen geschikt voor de slaapkamer of woonkamer, maar staat ook elegant in het toilet of de badkamer. Zeker in combinatie met chromen, gouden of zwarte accessoires. De Geesa badkameraccessoirecollecties Tone, Tone Gold en Nemox Black vormen dan ook een fraaie, moderne samenstelling met de nieuwe trendkleur.

Tone & Tone Gold

Compact en stijlvol; deze woorden typeren Geesa’s badkameraccessoirecollectie Tone. De verleidelijke eenvoud en het slimme design van de accessoires maken dat Tone past in een verscheidenheid aan interieurs. De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. De collectie is ingetogen, maar toch krachtig genoeg om in iedere badkamer het verschil te maken. Het voortreffelijke kwaliteitsniveau van het Tone ontwerp heeft geleid tot een bekroning met een iF Design Award. De trendkleur van 2018, in combinatie met de Tone accessoires in glanzend chroom, maakt een badkamer eigentijds en elegant. Door de rijke uitstraling van de Tone Gold accessoires, in samenstelling met de warme kleur roze, toont de sanitaire ruimte luxueus en chic.

Nemox black

De Nemox Black accessoires passen binnen de trend van minimalistische badkamers: een krachtig ontwerp zonder opsmuk, met rechte lijnen en een eenduidige vormentaal. De Nemox Black collectie is strak en sober. De matzwarte finish geeft de collectie iets mysterieus. Daarbij voelen de zwarte accessoires zich thuis binnen andere interieurtrends, zoals de toepassing van natuurlijke materialen en het gebruik van planten in sanitaire ruimtes. Zwart combineert voortreffelijk met hout, natuursteen en groen, maar is vanzelfsprekend ook prachtig in combinatie met roze.

Meer informatie over Geesa en de collecties Tone, Tone Gold en Nemox Black is te vinden op www.geesa.nl.

Meer van Geesa
Reacties