Tone Geesa

Rank, compact en gracieus; dit typeert Geesa’s nieuwe badkameraccessoirecollectie Tone.

Tone

Rank, compact en gracieus; deze woorden typeren Geesa’s nieuwe badkameraccessoirecollectie Tone. De verleidelijke eenvoud en het slimme design van de accessoires maken dat Tone zich thuis voelt in zowel een modern als weelderig interieur. De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. De collectie is ingetogen, maar toch krachtig genoeg om in iedere badkamer het verschil te maken. Het voortreffelijke niveau van de kwaliteit van het ontwerp van Tone heeft een diepe indruk achtergelaten bij de jury van de iF Design Award. Tone is dan ook bekroond met de iF Design Award 2015.

Tone chroom

De chromen Tone serie omvat 19 artikelen, zoals een glashouder, planchet, basket en handdoekhouder. Deze laatste is voorzien van een elegant zwart ringdetail. Bovendien is er een Accessory Pack verkrijgbaar; een starterspakket met de drie meest benodigde accessoires. De chromen accessoires uit de Tone serie staan prefect in een moderne, strakke badkamer en kunnen mooi gecombineerd worden met de Nemox en Wynk accessoires van Geesa.

Tone Gold

Bijzonder aan de Tone collectie is dat deze ook verkrijgbaar is in de kleur goud. De serie Tone Gold betreft 21 accessoires met onder andere een goudkleurige zeepdispenser en toiletborstelhouder. Ook van deze serie is een Accessory Pack te verkrijgen. Tone Gold heeft een bijzonder rijke uitstraling en de accessoires zijn een luxueuze aanvulling voor een weelderige badkamer.