Foto: /283701.jpeg

Badaccessoires Emco Benelux

Uitbreidingen badaccessoires voor meer keuze en individualisme.

Uitbreidingen badaccessoires voor meer keuze en individualisme.

Een badkamer is pas compleet met accessoires. Uit oogpunt van functionaliteit, comfort, uitstraling en gemak. Emco is de trendsettende fabrikant van accessoires en introduceert voor haar puristische serie bad accessoires emcoasio drie aanvullende componenten. Daarnaast heeft emco de serie LED lichtspiegelkasten asis prestige met vier afmetingen uitgebreid. Zo komt deze fabrikant nog beter tegemoet aan de vraag naar individuele, duurzame en designoplossingen voor bad-, wellness- en toiletruimten.

 

Alle accessoires van emcoasio kenmerken zich door rechte, minimalistische vormen. De afwerking is traditioneel en ambachtelijk en voldoet aan hoge comfort- en kwaliteitseisen. Dankzij de vormgeving en materialen straalt de serie luxe en waarde uit en is een lust voor het oog. Door de functionele mogelijkheden kan de serie functioneren als zelfstandige serie, maar ook als aanvulling op het innovatieve modulesysteem emcoasis en de hieronder genoemde LED lichtspiegelkasten. Want de stijlbepalende slanke profielelementen, het design en het materiaal corresponderen zeer goed met het design van zowel emcoasis als emcoasis prestige. Bijzonder zijn de kristalglazen delen, waar u kunt kiezen uit vijf verschillende glasvarianten. Wit, zwart en doorzichtig glas, alsook twee andere varianten van doorzichtig glas, elk met een bijzonder motief.

De serie emcoasio is uitgebreid met een zwenkbare handdoekhouder met twee armen en twee badhanddoekhouders van 600 en 800 mm. Deze zijn verkrijgbaar in geanodiseerd aluminium of hoogglanzend verchroomd.

Nog meer keuze LED spiegelkasten
Naar aanleiding van de onverminderd grote vraag is de innovatieve serie emcoasis prestige uitgebreid met vier varianten. Nu is een breed scala van afmetingen verkrijgbaar, geschikt voor alle denkbare ruimtes. Het bestaande assortiment (600, 900 en 1.300 mm) is uitgebreid met breedtes van 800, 1.000, 1.200 en 1.600 mm. Deze zijn leverbaar als opbouwversie (hoogte 637 mm) of voor wandinbouw (hoogte 665 mm). Met name de 1.600 mm brede lichtspiegelkast, die is voorzien van drie deuren en in eerste instantie is ontworpen voor badkamers met een dubbele wastafel, biedt voldoende opbergruimte voor twee of meer personen. Daarnaast zorgt bij de 800, 900 en 1.000 mm brede modellen, die vooral zijn bedoeld voor moderne badkamers met één wastafel, de asymmetrische deurindeling ervoor, dat het spiegelbeeld op een doorlopend voegvrij vlak wordt weergegeven. Hier bevat het uitgebreide programma al naar gelang uw voorkeur, zowel een versie met een breder linker deurelement als een versie met een breder rechter deurelement.

De serie lichtspiegelkasten komt tegemoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Emco zet de trend met een combinatie van een volledig rondom lopende, via een touch-sensor dimbare LED-verlichting met een innovatieve functiekolom en zijwaarts verschuifbare glazen inlegbodems. De energiezuinige LED-techniek is aangebracht aan de kopse kant van het hoogwaardige aluminium kastframe, zodat bij geopende deuren de volledige binnenruimte optimaal wordt verlicht. Als de spiegelkast gesloten is, zorgen precies passend boven de lichtband aangebrachte gesatineerde vlakken in de deuren, voor een verblindingsvrije en gelijkmatige verlichting van het spiegelbeeld.

Een centraal voor de spiegelende achterwand aangebrachte functiekolom hoort eveneens tot de innovatieve uitrustingskenmerken van de emcoasis prestige LED-lichtspiegelkasten. In de functiekolom bieden semitransparante kunststofboxen opbergruimte voor kleinere benodigdheden. Een extra achter de kolom aangebracht LED-licht, zorgt daarbij voor een bijzonder stijlvolle verlichting van de opbergboxen zelf en van de inhoud ervan. Een magneetstrip voor schaar en pincet, verzonken stopcontacten en een RDS-radio met stereoluidsprekers en een AUX-aansluiting voor alle gangbare MP3-spelers, completeren de functiekolom. Daarnaast dient deze als ondersteuning van de vier kristalglazen inlegbodems. Deze kunnen zijwaarts worden verschoven en zo worden ingedeeld, dat er voldoende opbergruimte ontstaat ook voor hoge badkamerbenodigdheden of verzorgingsproducten.

Bovendien wordt door intelligente montagedetails een bijzonder hoog comfort bereikt. Zo zorgen hoogwaardig verwerkte scharnieren met driedimensionale instelmogelijkheid voor de optimale positionering van de dubbele spiegeldeuren. Voor verzonken integratie van de LED-lichtspiegelkast in een voorwandsysteem levert de fabrikant tevens het passende inbouwframe, wat de planning en montage van de producten wezenlijk vereenvoudigt.

Meer informatie: www.emco.de

Publicatiedatum: 28 mei 2012

Reacties