Consequent ecologisch: badkamertextiel van allnatura

Vooral in het koude jaargetijde als je onder een warme douche vandaan stapt of uit een heerlijk bad komt, kijk je uit naar een behaaglijke douchehanddoek.

16 December 2021

Heerlijk als je met blote voeten op een aangenaam zachte en comfortabele badmat kunt staan. Na het afdrogen omhult de donzige stof van een badjas je lichaam... klinkt dat goed? Bij zoveel huidcontact is het van belang dat er wel op wordt gelet dat de gebruikte materialen afkomstig zijn van consequent ecologisch geteelde gewassen en van op verontreinigende stoffen geteste kwaliteit zijn. Zoals het badtextiel van allnatura - dat niet alleen heerlijk aanvoelt dankzij de huidvriendelijke natuurlijke vezels, maar ook een echte blikvanger is door het aantrekkelijke design en de kleuren.

Handdoeken voor dagelijks gebruik moeten robuust en gemakkelijk te onderhouden zijn. De handdoek "Pastello" van allnatura is daarnaast bijzonder duurzaam dankzij het gebruik van garens van biologisch katoen met gerecyclede inhoud. Zeven verschillende tinten en een eigentijds blokstreepdesign brengen sterke accenten in elke badkamer. Wil je het een beetje groter? De douchehanddoek "Colorado" voelt heel aangenaam aan, is zeer zacht, absorberend en huidvriendelijk: de perfecte metgezel in de sauna of in de badkamer thuis. Colorado is verkrijgbaar in twee maten en in drie verschillende kleuren met een mooi kleurverloop. En heel praktisch: zowel de kleine als de grote handdoeken hebben een handig ophanglipje.

Biologische kwaliteit van top tot teen

Voor de badkamervloer is er de dieppolige "Colorado" badmat die het kleurverloop van de gelijknamige douchehanddoek heeft en ook geschikt is voor vloerverwarming. Het donzige, GOTS-gecertificeerde en bijzonder absorberende biokatoen, maakt het heel plezierig om op deze badmat te staan. Wie na het bad nog zin heeft om even te relaxen met een kopje koffie of thee, of gewoon rustig de krant wil lezen, trekt snel de huidvriendelijke "Tecido" kamerjas aan. Met zijn klassieke kimonokraag en individueel verstelbare ceintuur brengt deze kamerjas niet alleen Oosterse flair in de badkamer, maar kan hij ook snel worden aangetrokken. Praktisch zijn de twee zakken waarin kleine voorwerpen zoals zakdoekjes gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Tecido is verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren en twee verschillende maten - en zoals alle allnatura producten is het natuurlijk gemaakt van GOTS-gecertificeerde natuurlijke vezels.

Meer informatie is te vinden op www.allnatura.nl

Reacties