Foto: Wonen-Badkamers-magazine-1

Toe aan een nieuwe badkamer? Lees Wonen.nl - Badkamers!

Wonen.nl - Badkamers download je gratis via de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Bij een nieuwe badkamer denken veel mensen aan een heerlijke ontspanningsruimte, voorzien van alle gemakken. Maar is dit ook werkelijk wat je nodig hebt? Bedenk van tevoren goed hoe je je nieuwe badkamer gaat gebruiken. Alles is mogelijk in de badkamer, dus zet eerst goed op een rij wat je noodzakelijk vindt en wat je daarnaast graag zou willen. Wees realistisch en kijk goed naar je eigen badkamergewoontes!

Gezinssituatie

Je gaat ongetwijfeld helemaal op in al het moois dat aan je voorbij trekt. Maar: wat voor badkamertype ben je? Neem je over het algemeen een korte, functionele douchebeurt of ga je voor het uitgebreid genieten en ontspannen in een wellnessbadkamer? Sta ook stil bij de gezinssamenstelling. Jonge gezinnen kiezen voor een andere inrichting en andere elementen in de badkamer dan bijvoorbeeld tweeverdieners. Niet alleen wat betreft de diverse opbergmogelijkheden, maar ook de keuze voor het soort bad en wellicht stoomcabine of sauna.

Dromen mag!

In de oriëntatiefase hoef je helemaal niet bescheiden te zijn, dromen mag! Laat je inspireren door al het moois wat er te koop is. De uitdaging om je wensen en ideeën tot een realistisch plan te verwerken, binnen het door jou aangegeven budget, ligt uiteindelijk bij de badkamerspecialist.

Wonen.nl - Badkamers

Wonen.nl - Badkamers biedt je informatie en inspiratie bij jouw zoektocht naar de ideale badkamer. Zo lees je wat de laatste trends zijn op het gebied van badkamers. Van inloopdouche tot vrijstaand bad, van handig badmeubel tot de tegel in de badkamer. Het resultaat ligt vanaf nu in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Publicatiedatum: 15 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties