Foto: 2020/Bad-assortiment-Luca-Sanitair.jpg

Badenassortiment Luca Sanitair

Luca Sanitair is een sanitairspecialist in vrijstaande baden. Naast de vrijstaande baden heeft Luca ook half vrijstaande baden, hoekbaden en inbouwbaden.

De baden zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen, materialen en kleuren. De acryl baden in glans wit zijn rond de 50kg en in veel verschillende vormen mogelijk. Een aantal zijn ook in mat wit verkrijgbaar. De solid surface (mat wit) en mineral stone (glans wit) baden zijn zwaarder en hebben een geraffineerde uitstraling. Een aantal van deze zware baden zijn ook in mat zwart of in de camoscio kleur (grijsgroen) mogelijk.

Vrijstaand bad aanschaffen

Een vrijstaand bad vormt als eyecatcher in de badkamer of in een ruime moderne slaapkamer mits deze op de juiste wijze ingepast wordt binnen het interieur. De grootte van de ruimte en het bad is zeer belangrijk, aangezien een te groot bad de ruimte bijvoorbeeld zal verkleinen. Verder is het belangrijk dat er genoeg ruimte is rondom het bad, zodat het makkelijk schoon en droog te houden is. Houdt verder bij de aanschaf rekening met de keuze van het materiaal om de juiste uitstraling te geven die gewenst is in de badkamer. De stijl die de Luca baden heeft is een moderne en natuurlijke uitstraling en is minder gefocust op de klassieke uitstraling. Luca Sanitair komt met een kleiner formaat vrijstaand bad met een lengte van 170cm voor iets kleinere ruimtes of kortere mensen. De nieuwe baden zijn in glans wit en mat wit vanaf heden verkrijgbaar.

Uitbreiding back to wall baden

Doordat niet iedereen de ruimte heeft voor een vrijstaand bad in de badkamer is een back to wall bad een uitstekende oplossing. Het geeft bijna dezelfde uitstraling en deze half vrijstaande baden kunnen gemakkelijk gemonteerd worden met één zijde tegen de muur. Luca Sanitair heeft in het nieuwe assortiment niet alleen een back to wall bad van acryl in glans wit, maar ook in een mat witte versie. Dit half vrijstaande bad geeft een unieke uitstraling en is met 47kg gemakkelijk te vervoeren en te monteren in de badkamer.

Voor een nog meer natuurlijke en robuuste uitstraling heeft Luca Sanitair een mineral stone (glans wit) en solid surface (mat wit) back to wall bad op de markt gebracht. Deze materialen zijn zeer duurzaam en goed bestand tegen vuil, bacteriën en krasjes. Deze baden zijn alleen een stuk zwaarder dan de acryl baden en daarom lastiger te vervoeren.

Wat maakt Luca Sanitair baden nou zo uniek?

• Breed assortiment met vrijstaande baden, hoekbaden, back to wall baden, ligbaden en mogelijk in verschillende kleuren
• Minimalistisch en modern design
• Ingefreesde overloop, wat de optie geeft voor een clic-clac waste in verschillende afwerkingen
• Uit voorraad leverbaar: Luca Sanitair kan bijna altijd binnen een aantal dagen uitleveren
• Gemakkelijk schoon te houden met reguliere schoonmaakmiddelen (geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken)

Bekijk het gehele assortiment baden van Luca Sanitair.

Meer van Luca Sanitair
Reacties