Foto: 2017/bad-tv.jpg

TV kijken en shoppen vanuit bad wordt steeds populairder

Vroeger waren er haast geen zenders op de televisie.

Zo had je ook een beperkt aantal uren om tv te kijken, waarna het testbeeld kwam en je uiteindelijk alleen ruis op je scherm zag. Vandaag de dag is dat heel anders. Nu kun je 24 uur per dag tv kijken. En niet alleen via de televisie, ook via je laptop, tablet of smartphone. En waar men eerder alleen in de huiskamer kon kijken, kan dat nu ook overal. In de slaapkamer staat vaak een tweede toestel, maar vandaag de dag is er nog een plek waar veel gekeken wordt. En dat is vanuit bad.

Tussen de bubbels online shoppen en tv kijken

Televisie kijken kan dus overal in huis, net als op het internet gaan. Dankzij draadloze WiFi is dit makkelijker dan ooit tevoren. Er is dan ook een reden dat mensen steeds vaker vanuit bad op het internet gaan shoppen, terwijl ze televisie aan het kijken zijn. Tussen alle hectiek door wil men gewoon even lekker kunnen relaxen. En voor veel mensen is dat tijdens het badderen. Even helemaal ontspannen in het warme water, genietend van je favoriete serie. En doordat we heel erg veel reclame voorbij zien komen, gaan we bewust of onbewust online shoppen.
Veel aanbiedingen voor internetgebruik

Overigens zien we op TV ook een heleboel aanbiedingen voor goedkoper internet voorbij komen. En dat willen we allemaal wel. Zonder al teveel geld te betalen, genieten van een goede internetverbinding door het hele huis. Zo zijn er bijvoorbeeld Ziggo aanbiedingen die voorbij komen en andere voordelige pakketten van allerlei andere internetproviders. Digitale tv is het helemaal, dus waarom nog met je tablet in bad, als je via je flatscreen in de badkamer kunt shoppen?

Gemak dient de mens

We zijn de afgelopen jaren natuurlijk ook wel behoorlijk verwend. We kunnen meer en meer van luxe genieten. Er zijn steeds mooiere badkamers, waarin we nu dus ook van allerlei technische snufjes kunnen genieten. En ja, gemak dient de mens nou eenmaal. Daarnaast willen we ook een beetje laten zien dat we het goed hebben. En daar is op zich ook helemaal niets mis mee, zolang we het binnen de perken houden. Alle luxe is mooi, maar het moet allemaal wel betaalbaar blijven. Gelukkig zijn er steeds meer webwinkels die we vanuit ons warme bad kunnen bezoeken en waar de prijzen heel scherp zijn. 

Dat tv kijken en shoppen vanuit bad steeds populairder wordt is dus op zich wel te begrijpen. Maar je zou je er bewust van moeten zijn dat je het kunt doen omdat jij dat wilt, niet omdat je aan de buitenwereld wilt laten zien hoe goed je het hebt. Zolang je dat in je achterhoofd weet te houden, is het ook echt puur genieten in je luxe badkamer. Je hebt er tenslotte ook hard voor gewerkt, dus waarom zou je dat ook niet doen? Wees in ieder geval geen dief van je eigen portemonnee en ga op zoek naar de meest voordelige manieren om je badkamer op te pimpen.

Reacties