string(1) "p"

Ergonomische accessoires

De ergonomische accessoires van Kinedo® zorgen voor extra comfort en veiligheid in uw badkamer zonder ingrijpende werkzaamheden.

Comfort en veiligheid

Met deze nieuwe accessoires van Kinedo® kunt u uw badkamer eenvoudig aanpassen en wordt de mogelijkheid gecreëerd om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Bij het produceren van deze accessoires is rekening gehouden met veiligheid, comfort, hygiëne en functionaliteit.

De ergonomische comfortsteun van Kinedo® met afgeronde hoeken biedt extra ondersteuning en is voorzien van een zachte antislip voor een stevige grip. Ook heeft Kinedo® een opklapbaar soft-close zitje in haar assortiment met een stabiele zit zodat men veilig en comfortabel kan douchen.

Kinedo® levert eveneens diverse verbindingsstukken waarmee u een douchestang geheel naar wens kunt uitbreiden en samenstellen. Op deze wijze kunt u een doucheruimte nog veiliger maken.

De nieuwe magnetische handdouche inclusief doucheslang is een nieuwe handdouche die eenvoudig terug te plaatsen is op elke gewenste hoogte op de douchestang. Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk voor senioren of mensen met een beperkte mobiliteit. De magnetische handdouche wordt standaard geleverd inclusief douchehouder voor dragers van een pacemaker.

De ergonomische accessoires van Kinedo® zijn van hoogwaardige kwaliteit en verhogen aanzienlijk de veiligheid en het comfort in een bestaande badkamer zonder ingrijpende veranderingen.

 

 

    

Meer informatie

Ergonomische accessoires