Douche/bad combinatie

Met Duo van Kinedo® hoeft u niet meer te kiezen tussen een bad of een douche, want met de douche/badcombinatie van Duo kunt u zowel douchen als baden.

Douche/bad combinatie

Ontdek DUO het slimme 2-in-1 concept van Kinedo® bekend van TV Douchefabrikant Kinedo®, introduceert DUO: een ruime douche én comfortabel ligbad ineen! DUO is een ruimtewinnaar pur sang. Met DUO kunt u genieten van een verfrissende douche en indien u behoefte heeft aan een rustgevend bad dan hoeft u alleen maar de geïntegreerde glazen deur te sluiten, u laat het bad vollopen en genieten maar.

DUO is zeer praktisch en dankzij de bijna drempelloze instap kan het hele gezin veilig douchen & baden. DUO is zeer geschikt voor zowel ruime als kleinere badkamers. De nieuwe magnetische handdouche is eenvoudig te plaatsen op elke gewenste hoogte van de douchestang. De DUO douche/bad combinatie beschikt over een vlakke bodem voor extra stabiliteit tijdens het douchen. Het ergonomisch nekkussen zorgt ervoor dat u zeer comfortabel ligt tijdens het baden. U kunt kiezen uit diverse voordeelpakketen of u kunt uw DUO zelf geheel naar wens samenstellen.

De montage van DUO is eenvoudig te realiseren en vindt plaats binnen 1 dag. Daardoor is DUO ook uitermate geschikt voor de snelle badkamer renovatie. DUO van Kinedo® is dé ideale badkameroplossing voor het hele gezin!

Wilt u een vrijblijvend thuisadvies of zoekt u een Kinedo verkooppunt bij u in de buurt, neem dan een kijkje op onze website: www.duo-kinedo.nl of bel gratis naar 0800-6090.

Bekijk de Duo video voor meer info