Kineprime douchecabine

Kineprime douchecabines bieden stijlvolle en effectieve doucheoplossingen, geschikt voor elke badkamer.

Voordelig geprijsd en tijdwinst bij montage

Groot pluspunt: tijdwinst

Het grote voordeel van de Kineprime douchecabines is de enorme tijdwinst van wel 50% tijdens de montage. Voor de montage van deze serie douchecabines zijn geen schroeven nodig (met uitzondering van de muurbevestiging en de accessoires). Bovendien wordt de cabine volledig gemonteerd zonder siliconenkit, waardoor deze direct klaar is voor gebruik.

Compleet uitgerust

De Kineprime douchecabines zijn compleet uitgerust inclusief douchebak met afvoerrooster van verchroomd RVS, thermostaatkraan, instelbare handdouche met slang, douchestang, toevoerslang en afvoerbuis. De achterwanden zijn uitgevoerd in vacuümgevormd acryl (Kineprime) of 5 mm matglas (Kineprime Glass), de profielen zijn stijlvol afgewerkt in wit gelakt aluminium. Er is een ruime keuze aan modellen; rechthoekig of vierkant, met draaideuren of schuifdeuren, voor installatie in een hoek of een nis. De douchebak is leverbaar in twee hoogten en vervaardigd van Biocryl; een antibacterieel materiaal dat er tevens voor zorgt dat het oppervlak van de douchebak van nature minder glad is.

Vele toepassingen

De Kineprime douchecabines zijn ideaal voor het realiseren van een extra douche, of voor compacte badkamers in bijvoorbeeld studenten- of huurwoningen. Daarnaast zijn ze goed toepasbaar als (tijdelijke) doucheruimte bij onder meer renovatieprojecten. Diverse uitvoeringen, zoals de vierkante modellen met draaideur, zijn zeer snel leverbaar.