Foto: press_2013//Coming-Kids-kinderkamer-stilt.jpg

Coming Kids: kinderkamer Stilt

Kinderkamer Stilt van Coming Kids; babykamer en tienerkamer in een. Stilt betekent stelten. Stelten kenmerken het ontwerp van deze kinderkamer.

Kinderkamer Stilt van Coming Kids; een babykamer en tienerkamer in 1. In het Engels betekent stilt stelten. Stelten kenmerken het vernieuwende ontwerp van deze kinderkamer.

De commode wordt veranderd in een bureau door de lade te laten zakken. En de planken onder de commode worden het hoofd en voeteneind van het 1 persoonsbed.

Kleintjes worden groot. Dus als de baby uit het ledikant is gegroeid, gaat de babykamer op Marktplaats. Jammer, want een goede babykamer is een behoorlijke investering en kan vaak veel langer mee. Van oudsher bestaat de babykamer uit een kast, commode en ledikant. Kamer Stilt is een kamer met vernieuwend design, maar bovenal een investering van baby tot tiener. Want in een handomdraai verander je de kamer van een zoete babykamer naar een stoere tienerkamer. De lade van de kommode wordt lager gemonteerd en doet dienst als bureau. De planken er onder worden het hoofd en voeteneind van een bed maat 90x200cm. De bedzijden koop je er apart bij.

Verkrijgbaar vanaf medio juni in de winkels. Zie voor verkoopadressen www.comingkids.nl.

Publicatiedatum: 23 mei 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties