Foto: 2016/huelsta_now_minimo_bed_kinderkamer.jpg

Een kinderkamer die je avonturen laat beleven

now! minimo, de eerste baby- en kinderkamer van now! by hülsta, groeit mee met je kleintje en prikkelt zijn of haar fantasie vanaf het prille begin.

De vloer is van lava! Vaar snel weg met je bed als zeilschip. Pas op voor de piraten! Verstop je in de kast en spring eruit om ze te overmeesteren. Red je teddybeer die vanop de commode om hulp
roept … en dobber na dit heftig avontuur samen zachtjes richting dromenland.

Meegroeibed

Kinderen groeien als kool. En daar speelt now! minimo op in. Het babybed met spijlen kun je op drie hoogtes instellen. Kan je kleintje zelf in en uit bed klauteren, maar durft het er ’s nachts nog wel eens uitrollen? Dan kun je de drie spijlen in het midden eenvoudig er uit halen en zo een veilige doorgang creëren. Haal je alle spijlen er volledig af, dan heb je een leuk juniorbed. Ook de matras is veelzijdig. Die heeft een zachte babykant en een hardere juniorzijde.

Veelzijdige commodes

De commode kun je tijdens de luierjaren voorzien van een opzetstuk en verzorgingskussen. Omdat je er altijd meer nodig hebt dan je denkt, kun je in het opbergrek heel wat zalfjes en kleine spulletjes kwijt. Je kunt trouwens kiezen tussen vier commodemodellen: met deuren of schuiven of een combinatie van de twee.

Stille kleerkast

De kleerkast is je beste vriend om al die kinderkleertjes op orde te houden en biedt je heel wat opbergruimte. Kies tussen een tweedeurs- of driedeursexemplaar. De SoftFlow-laden en MagicClose-deuren zullen je kindje nooit wekken wanneer je snel nog wat wasgoed komt wegleggen.

Zowel bij de commodes als de kasten kun je kiezen tussen volledig witte exemplaren of voor een roze of blauw accent. De grappige ronde grepen kun je later vervangen door neutralere exemplaren.
Tot in de puntjes
Leuke details maken de kinderkamer af. Het boekenrek houdt een oogje in het zeil, met de muurhaken schep je snel nog wat orde in de ruimte en op de wandplank stalt je kleintje zijn of haar favoriete objecten uit. De afgeronde vormen zorgen voor extra veiligheid.

Vier keer gecertificeerd

Now! minimo kreeg maar liefst vier testcertificaten voor zowel emissies als veiligheid: de Gouden M, een uitgebreid veiligheids- en kwaliteitskeurmerk van het Duitse instituut voor kwaliteitsbewaking (DGM), het GS-keurmerk voor gekeurde veiligheid, de ‘Blauwe Engel’ voor emissiearme producten en het TÜV-keurmerk voor schadelijke stoffen.

Beschikbaar

Ombouwbaar bed, omkeerbare matras
Commode (4 modellen)
Kleerkast (4 modellen)
Boekenkast
Aankleedblad, aankleedkussen, opbergrek
Muurplank
Muurhaak

Prijsvoorbeeld

- Voordeelcombinatie now! minimo by hülsta met kleerkast 2 deuren en 1 lade, babybed met lattenbodem, commode met 2 deuren, aankleedblad en aankleedkussen: € 1399,- .
- Voordeelcombinatie now! minimo by hülsta met kleerkast 3 deuren, babybed met lattenbodem, commode met 3 laden, aankleedblad en aankleedkussen: € 1499,- .

Publicatiedatum: 23 augustus 2016

Reacties