Foto: kinderbed-kinderkamer-inrichting

Stoere kinderkamer? Dit zijn de musthaves

Wil je een stoere kinderkamer inrichten? Het kan best lastig zijn om een stoere kinderkamer te creëren, maar gelukkig zijn hier diverse opties voor.

Guido van Loon

Dit mag niet ontbreken in een stoere kinderkamer

Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een stoer autobed of industriële accessoires. In dit artikel vertellen we je op welke manieren je kunt zorgen voor een stoere kinderkamer. Lees snel verder voor meer informatie en ga meteen aan de slag met onze tips.

Kies voor een stoer bed

Ga voor een stoer bed van by MM Store kinderkamers. Dit mag namelijk zeker niet ontbreken in de kinderkamer. Ga voor een bed met strakke vormen of kies voor een gave hoogslaper. Hieronder kan je kind dan zijn of haar bureau plaatsen. Ook kan dit bed perfect meegroeien met je kind. Ook veel gekozen zijn bedden met glijbanen. Ideaal voor als je kind nog wat jonger is. Er zijn diverse stoere kinderbedden verkrijgbaar, waardoor je ook voor jouw zoon of dochter snel iets zal weten te vinden.

Ga voor industriële meubels

Industriële meubels passen het beste bij een stoere kinderkamer. Kies voor een mooi houten bureau met ijzeren poten en hang wat houten planken aan de muur. Mocht je momenteel weinig budget hebben, dan kun je ook tweedehands mooie industriële meubels voor de kinderkamer kopen. Wat je verder nog kunt doen, is de huidige meubels van je kind van een opknapbeurt voorzien en ze in stoere kleuren te schilderen.

Plak stoere stickers op de muur

Ook heel leuk zijn stoere stickers voor op de muur. Ga voor een gave natuurtekening van wilde dieren, bomen of exotische bloemen. Je kunt ook kiezen voor stickers van sterretjes of driehoekjes. Er zijn diverse stoere muurstickers voor zowel de jongens- als meisjeskamer verkrijgbaar.

Kies voor stoere kleuren

Bij een stoere kinderkamer horen stoere kleuren. Ga dus niet voor lichtblauw of lichtroze, maar verf de muren legergroen, donkerblauw of metallic. Je kunt er ook voor kiezen om twee verschillende kleuren met elkaar te combineren, zoals blauw en groen. Zorg er daarnaast voor dat je bijpassende accessoires in dezelfde stoere kleuren koopt om het geheel af te maken. Heb jij al genoeg inspiratie op kunnen doen? Ga dan meteen aan de slag met het inrichten van een stoere kinderkamer voor jouw zoontje of dochtertje. Wedden dat zij straks dolblij zullen zijn met hun nieuwe kinderkamer?

Reacties