Speelgoed van het Jaar voor upcoming talent!

Wie straks als DJ de hele meute volledig uit z’n plaat laat gaan, werkt vanaf vandaag al aan zijn of haar skills.

11 September 2021

Fijn toch dat VTech precies weet welke dromen kinderen koesteren en daarop speelgoed ontwikkelt waarmee ze écht vooruitkomen. Spelend leren, spelend dromen: het kan dus wel! Ook om die reden is de Kidi DJ Mix dit jaar tot Speelgoed van het Jaar Nederland, in de categorie 6 en 7 jaar uitgeroepen, Voor muzikale talenten en feestbeesten.

Leuker wordt kennismaken met techniek niet, dankzij de draaitafel waarmee ze hun eigen muziekcreaties maken. Noem het gerust een professional in kinderuitvoering, deze stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin. Uitgedraaid zijn ze voorlopig niet. Er zitten meer dan 2000 mixcombinaties in, maar ook een discolamp die synchroon aan elke tune voor coole lichteffecten zorgt.

De Kidi DJ Mix zal verkrijgbaar zijn vanaf medio oktober 2021, beeldmateriaal is al wel beschikbaar in hoge resolutie, zowel vrijstaand als sfeerbeeld en is op te vragen via pers@vtech.com

Nu maken we ook nog eens kans op de Gouden Publieksprijs! Ben jij net zo tevreden over ons speelgoed e?n wil je kans maken op twee kaarten voor het onvergetelijke Speelgoed van het Jaar gala? Stem dan vanaf vandaag 7 september op speelgoedvanhetjaar.nl of in de speelgoedwinkel en wie weet zien we jou op 2 november!

Advies verkoopprijs: VTech Kidi DJ Mix € 67,00

Verkoop- en productinfo: www.vtechnl.com

Reacties