Foto: PIGB_010923_BLANCO_ADIRA_pic2

Multi-talenten optimaliseren de workflow bij de waterzone.

De nieuwe serie BLANCO ADIRA spoeltafels voegt drie aantrekkelijke modellen toe aan het uitgebreide portfolio van BLANCO.

01 December 2023

De nieuwe serie BLANCO ADIRA spoeltafels voegt drie aantrekkelijke modellen toe aan het uitgebreide portfolio van BLANCO.

Ze overtuigt met functionele eigenschappen en vele toepassingsmogelijkheden in de moderne keukenplanning.

BLANCO ADIRA maakt optimaal gebruik van de waterzone en vergemakkelijkt veel werkprocessen in de keuken. Hier komt uitstekende functionaliteit in een modern design samen met een grote flexibiliteit. Voor een gemakkelijke planning zijn de versies BLANCO ADIRA 45 S, BLANCO ADIRA 6 S en BLANCO ADIRA XL 6 S verkrijgbaar voor verschillende kastafmetingen en vereisten - telkens ook met een "F"-modelvariant voor inbouwmontage. Wat ze allemaal gemeen hebben, is de optie van omkeerbare installatie. Bij de BLANCO ADIRA 6 S en 6 S-F kan ook een praktische multifunctionele spoelbak worden gebruikt, die ook bij de afvalsystemen BLANCO SELECT II en FLEXON II past.

Het bijgeleverde ADIRA opvouwbare afdruiprooster zorgt voor nog meer keukencomfort en gemak bij het dagelijkse werk op de drinkplaats. Geplaatst op het verlek biedt het vele gebruiksmogelijkheden - van het drogen van bestek tot het wassen van voedsel tot het gebruik als onderzetter op het werkblad. Geplaatst op de gootsteen biedt de ADIRA opvouwbare afdruiprooster een extra stavlak en werkvlak, bijvoorbeeld voor het uitlekken van afgewassen borden of glazen. Dankzij de praktische vouwfunctie is de compacte keukenhulp heel gemakkelijk op te bergen.

De multifunctionele kom van BLANCO, speciaal afgestemd op het model BLANCO ADIRA 6 S/ 6 S-F, is door zijn centrale positie in de tweede spoelbak geschikt om bijvoorbeeld snijresten op te vangen tijdens de bereiding of om kleine onderdelen af te spoelen. De geïntegreerde gleuven bewijzen hun nut. De bijzondere highlight: de multifunctionele spoelbak kan ook worden gebruikt in de afval- en organisatiesystemen SELECT II of FLEXON II, bijvoorbeeld voor tussenopslag van afval of opslag van schoonmaakspullen.

Een bijpassende mengkraan vervolledigt de organisatie van de spoelbak en de afval/onderkast. en als functionele en visuele eenheid zorgt BLANCO UNIT voor veel plezier aan de waterzone.

BLANCO ADIRA scoort niet alleen punten in de gunst van klanten met veel functionaliteit, maar het aantrekkelijke uiterlijk trekt ook de aandacht en verrukt met een breed scala aan kleuren. De prachtige Silgranit® tinten variëren van stimulerend koffiebruin en energiek metallic aluminium tot romig tartufo en warm vulkanisch grijs. BLANCO ADIRA past dus harmonieus tot contrasterend in bijna elke keukenomgeving. Silgranit® laat al zijn visuele en praktische troeven zien. Het steenachtige, fluweelzachte oppervlak voelt heerlijk zacht aan, past perfect bij de omringende materialen van een BLANCO keukenblok en straalt tijdloze elegantie uit met zijn matte look.

Meer van Blanco
Reacties