Foto: 2017-11/Vtech Kidizoom .gif

Kidizoom Flix ontgaat helemaal niets

Mijn persoonlijke robotvriendje is watching you!

Een paar extra ogen in je achterhoofd zijn verdraaid handig, helaas worden ze niet met de geboorte bijgeleverd. VTech maakt dat missertje in ons DNA goed in de allernieuwste gadget voor 5 tot 12-jarigen, de Kidizoom Flix. Een gadget met een award voor Winnaar Speelgoed van het Jaar 2017 Nederland en België in the pocket!

Kidizoom Flix is een robotvriendje, een stevig karakter dat met kinderen meereist of thuisblijft en het fort bewaakt. De slimme robot maakt foto’s en filmpjes, maar herbergt tevens een schat aan spelletjes. Wanneer hij wordt aangezet verschijnt er een oog, waarmee alle bewegingen nauwgezet worden gevolgd. Kidizoom Flix knipoogt en reageert op wat de eigenaar doet of laat. Het kekke cameraatje vertoont zich het liefst custom made, qua uiterlijk en skills. Door spelletjes op basis van augmented reality te spelen, scoort hij punten waarmee hij uiteindelijk steeds persoonlijker gemaakt kan worden. Als dat geen (h)echte vriendschap oplevert?

De Kidizoom Flix bestaat uit een draaibare camera en flexibele poten. Lekker stevig, lenig en robuust, zodat hij zelfs op een rugzak geklikt kan worden en 360 graden meedraait. Zo zie je eindelijk ook wat er achter je rug gebeurt, Kidizoom Flix is watching your back als een echte vriend. Blijft hij een dagje thuis, dan bewaakt hij met het grootste plezier je kamer. Elke beweging wordt gedetecteerd, iedere indringer in de vorm van broer of zus staat er straks gekleurd op!

Over de Kidizoom Flix heeft VTech lang en goed nagedacht. Het slimme cameraatje herkent kleuren, stemmen, weet hoe laat het is en waarschuwt als je moet opschieten. Hij heeft zelfs een soort Snapchatfunctie, waarmee gewone foto’s ineens super grappig worden. In verband met veiligheid zijn de shots alleen via een USB-kabeltje op de laptop of pc te plaatsen. Als het van je ouders mag kan de gekkigheid vervolgens online worden gezet.

 

Reacties