WONEN.nl

Adverteren

Adverteren op WONEN.nl

WONEN.nl helpt mensen om van hun huis hun droomhuis te maken! Voor onze klanten is ons uitgangspunt: het bereiken van de juiste doelgroep, met de juiste boodschap, op het juiste moment en op het juiste apparaat.

Inhoudsopgave
Spring op deze pagina naar:

  Custom made campagnes

  We werken met online marketingcampagnes op maat, afgestemd op jouw wensen en budget. De voortgang kun je op elk moment volgen in je eigen statistiekenoverzicht.

  Missie & doelgroep

  Missie

  WONEN.nl helpt mensen om van hun huis hun droomhuis te maken door hen te:

  • Prikkelen met nieuws
  • Inspireren met sfeerbeelden
  • Informeren met uitgebreide blogs en artikelen
  • Laten reageren op artikelen en/of te laten reviewen
  • Verwijzen naar de relevante dieptelink op de website van de klant
  • Laten zien waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is

  Doelgroep

  Mensen die verhuizen, verbouwen of hun huis willen veranderen en hiervoor behoefte hebben aan nieuws, inspiratie en informatie. We binden onze bezoekers aan ons door middel van het WONEN.nl profiel.

  Bezoekersprofiel

  Reden van bezoek

  Inspiratie 33 %
  Nieuws 23 %
  Informatie 38 %
  Overzicht verkooppunten 6 %

  Geslacht bezoeker

  Vrouw 59 %
  Man 41 %

  Leeftijd bezoeker

  18 – 24 jaar 5 %
  25 – 34 jaar 18 %
  35 – 44 jaar 12 %
  45 – 54 jaar 20 %
  55 – 64 jaar 22 %
  Ouder dan 65 jaar 23 %

  Gezinssituatie

  Alleenstaand 17 %
  Samenwonend zonder kinderen 31 %
  Samenwonend met kinderen 52 %

  Gemiddeld jaarinkomen

  Lager dan € 25.000,- 9 %
  Tussen de € 25.000,-
  en € 55.000,-
  49 %
  Boven de € 55.000,- 42 %

  User Generated Content

  Gegenereerd door onze gebruikers

  User Generated Content heeft zich de laatste jaren, samen met contentmarketing, ontwikkeld tot een belangrijke marketingvorm. Op WONEN.nl speelt dit dan ook een steeds belangrijkere rol. We hebben twee belangrijke mogelijkheden op onze website om dit type content te genereren: Thuis Getest en reacties onder artikelen.

  Thuis Getest

  Bij Thuis Getest laten we consumenten de nieuwste gadgets en leukste producten uitgebreid testen en reviewen.

  Zodra wij een product krijgen opgestuurd, zoeken we een geschikte tester uit. We beschikken inmiddels over een uitgebreide database met testers in al onze categorieën. Met het bedrijf dat de producten beschikbaar stelt, spreken we van tevoren af of de tester het product mag houden of terugstuurt.

  Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier een gefundeerde review krijgen doordat consumenten hun eigen ervaringen kunnen bijhouden. Onze bezoeker krijgt zo een duidelijk beeld van de voor- en nadelen per merk. Bovendien is dit een mooie kans voor de desbetreffende merken om waardevolle content te vergaren over hun product.

  Reacties

  Bij onze nieuwsartikelen, reviews en blogs hebben bezoekers de mogelijkheid een reactie achter te laten. Dit zorgt aan de ene kant voor binding tussen de bezoeker, ons platform en onze klant. Aan de andere kant wordt dit type content steeds belangrijker voor de verschillende zoekmachines.

  Kanalen in ons netwerk

  Content

  Content op de website vormt de basis van onze samenwerking. Zo kun je eenvoudig zelf artikelen plaatsen, inclusief sfeerfoto’s en video’s, of je kunt deze laten schrijven door onze redactie. Hiermee creëer je waardevolle backward links naar je eigen website.

  Nieuwsbrief

  Onze wekelijkse nieuwsbrief bestaat onder meer uit informatieve blogs, de best bekeken pagina's van de week en een uitgelichte review van Thuis Getest. Daar omheen staan de artikelen van onze klanten. Promoot jouw content door een positie in de nieuwsbrief te reserveren.

  Social Media

  Wij zijn actief op Pinterest, Facebook, Instagram en Twitter. In deze kanalen plaatsen wij dagelijks de leukste producten, nieuwtjes en tips op interieurgebied. Ook jouw content kunnen we hierin promoten.

  Regionale krant

  Elk kwartaal verschijnt er een uitgebreide WONEN.nl bijlage in diverse regionale kranten. Op dit moment valt onze bijlage voornamelijk in de regio Noord-Holland op de mat. Met een korte productomschrijving (ongeveer 1/8e pagina) promoot je hierin jouw bedrijf of lokale dealer.

  Oplage 120.000

  Banner

  Het is mogelijk door de hele website een Medium Rectangle Banner (300x250px) te plaatsen. Deze wordt op de homepage getoond, op de relevante onderwerpen en op onze eigen blogs.