WONEN.nl

Branded content

Samenwerken met WONEN.nl

Het plaatsen van branded content is een belangrijk onderdeel van WONEN.nl. Hiervoor werken we samen met verschillende digital marketing bureaus. Zowel het plaatsen van aangeleverde artikelen als het laten schrijven van blogs door onze redactie behoort hierbij tot de mogelijkheden.

WONEN.nl

Maak van je huis jouw droomhuis!

WONEN.nl heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een groot inspiratieplatform voor mensen die hun huis willen verbouwen, opnieuw willen inrichten of hun eigen woning willen verduurzamen. Kortom: alles op het gebied van je eigen woning!

Websitebereik

Gemiddeld per maand

Aantal gebruikers: 122.812
Paginaweergaven: 393.118
Pagina’s per sessie: 2,87
WONEN.nl

SEO-waardes

Per 01-02-2022

Page Authority: 51
Domain Authority: 38
Trust Flow: 31
Citation Flow: 37
WONEN.nl

Naast WONEN.nl beheren we tevens de website www.appartementeneigenaar.nl. Hiervoor gelden dezelfde mogelijkheden. Zo kunnen wij dus twee verschillende kanalen aanbieden voor jouw branded content.

Appartement & Eigenaar

Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners

Appartement & Eigenaar is hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners. Zo hebben abonnees er de beschikking over een VvE Helpdesk en Kennisbank voor professionele ondersteuning, advies en de laatste ontwikkelingen.

Websitebereik

Gemiddeld per maand

Aantal gebruikers: 30.023
Paginaweergaven: 98.545
Pagina’s per sessie: 2,51
Appartement & Eigenaar

SEO-waardes

Per 01-02-2022

Page Authority: 35
Domain Authority: 25
Trust Flow: 18
Citation Flow: 33
Appartement & Eigenaar

Tone of voice

Deze verschilt bij de twee websites op een aantal vlakken. Zo hanteren we bij WONEN.nl een informele schrijfstijl, terwijl er bij Appartement & Eigenaar voor een meer formele vorm gekozen is. Wij hanteren geen maximum aantal woorden voor een artikel, wat betreft het aantal links gaat onze voorkeur uit naar niet meer dan twee per artikel.

Hoewel we met een kleine organisatie werken, zijn we in staat om de aangeleverde artikelen snel te plaatsen. Doorgaans gebeurt dit binnen maximaal 3 werkdagen. Het schrijven van blogs door onze redactie gaat altijd in nauw overleg met de opdrachtgever.

Tarief

Artikel plaatsen

 

Per artikel: € 175,-

Blog laten schrijven

op basis van 500 woorden

Per blog: € 295,-

Adverteren op WONEN.nl

Ontdek alle mogelijkheden