WONEN.nl

Tarieven

Content

Met ons eigen CMS voeg je eenvoudig artikelen toe en volg je de voortgang van de samenwerking in ons statistiekenoverzicht. Bovendien bepaal je zelf je tarief! Met ons basistarief plaats je maximaal 10 artikelen en/of collecties. Met Onbeperkt voeg je zonder limiet artikelen en collecties toe.

Basis

Bedrijfsprofiel
Artikelen & Collecties
10 ×
€ 330,- / jaar

Looptijd één jaar

Onbeperkt

Bedrijfsprofiel
Artikelen & Collecties
onbeperkt
€ 575,- / jaar

Looptijd één jaar

Branded content

Artikel plaatsen

Jouw artikel wordt op de homepage getoond, in de rubriek Nieuws en bij relevante content door de gehele website om je SEO te versterken.

Per artikel: € 175,-

Blog laten schrijven

Onze redactie schrijft een blog (ongeveer 500 woorden) waarmee je je online vindbaarheid versterkt en waardevolle backward links creëert.

Per blog: € 295,-

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Onze wekelijkse nieuwsbrief bestaat onder meer uit informatieve blogs, de best bekeken pagina's van de week en een uitgelichte review van Thuis Getest. Daar omheen staan de artikelen van onze klanten. Promoot jouw content door een positie in de nieuwsbrief te reserveren.

€ 220,- / reservering

Dedicated nieuwsbrief

Naast de wekelijkse nieuwsbrief bieden we ook een dedicated nieuwsbrief aan. Dit is een nieuwsbrief in onze eigen huisstijl en bevat enkel en alleen informatie van één klant. Vanuit deze nieuwsbrief linken we direct door naar de website van de klant. Deze krijgt dus al het verkeer, rechtstreeks vanuit de nieuwsbrief.

€ 1050,- / nieuwsbrief

Social Media

Social Media post

Ons sociale netwerk bestaat uit Pinterest, Facebook, Instagram en Twitter. Elke dag posten we hier het leukste interieurnieuws en de handigste tips. Promoot jouw content met een post op meerdere kanalen.

Per post: € 275,-

Geplaatst op meerdere kanalen

Branding

Medium Rectangle Banner

Door de gehele website tonen wij Medium Rectangle Banners (300x250px). Deze worden op de homepage getoond, op de relevante onderwerpen en op onze eigen blogs. Laat jouw banner plaatsen op basis van een vooraf afgesproken aantal impressies.

CPM: € 5,-
Minimaal startbedrag: € 200,-

Startbedrag is gelijk aan 40.000 impressies

Adverteren op WONEN.nl

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Naar Adverteren