Uitgelicht: COREtec®
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
Ontdek de COREtec® Studio
 
Eerste COREtec® Studio bij VDS Vloeren
 
De COREtec Studio in het nieuwste gedeelte van het heel ruime en overzichtelijke pand van VDS Vloeren in Oud-Gastel ziet er uitnodigend en educatief uit. De bezoeker kan heel snel veel informatie tot zich nemen. Ook stylisten en interieurarchitecten komen er graag, zo blijkt. VDS Vloeren bezit dan ook veel knowhow en heeft de nodige deskundige en ervaren vloerplaatsers in dienst.
 
Ontdek de COREtec® Studio
 
 
 
Ontdek de collectie
 
Fan van COREtec
 
VDS Vloeren is vanaf het begin fan van COREtec. "Deze vloer heeft een goed kliksysteem en is op elke ondergrond te leggen", noemt de enthousiaste eigenaresse de twee belangrijkste voordelen op.
Ontdek de collectie
 
Lees meer
 
Vloerenstaal mee naar huis
 
"Inmiddels is 25% van de verkopen een PVC-vloer van COREtec. We geven de klanten altijd een vloerenstaal mee naar huis, zodat ze de vloer thuis kunnen bekijken. Dit is een bijzonder goede methode van werken. Over COREtec krijgen we na installatie nooit klachten."
Lees meer
 
Mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 
Revolutionaire vloer
 
COREtec® vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, ook bovenop een bestaande vloer. Ze vangen vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn vorm- en maatvast en de plaatsing is eenvoudig dankzij het kilksysteem.
Mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk
 
 
 
PinterestFacebookInstagram
 

 
© 2021 - Wonen Media B.V.
 
Dit is een gesponsorde mail van WONEN.nl. Je kunt je afmelden als je deze mail niet meer wilt ontvangen.