Maak online shoppen nog makkelijker met Hatsa

Als je inspiratie opdoet voor je woning, dan is het leuk om dit te verzamelen in een lijstje.

04 Augustus 2022

Uiteraard zou je daar een word-document voor kunnen gebruiken, vol links en geknipte plaatjes, maar dat is wel een heel ingewikkelde manier om een verlanglijstje of inspiratielijstje vol woonaccessoires met iemand anders te delen. Heb je al van Hatsa gehoord? Deze handige app maakt het je heel gemakkelijk om woonaccessoires te vinden. Je brengt ze vervolgens samen in shoppingboards en verlanglijstjes, zodat je ze gemakkelijk terug kan vinden en die je met vrienden en familie kan delen!

Wooninspiratie

Hoe leuk is het om lekker door Pinterest te scrollen op zoek naar de leukste woonideeën? Je weet dan vast ook wel hoe je een leuk inspiratiebord moet maken, vol pins met grappige gadgets en stijlvolle meubels en accessoires. De ideeën stapelen zich gemakkelijk op, maar dat is dan ook alles wat je er eigenlijk mee kan doen; een moodboard maken. Waar je dan bepaalde items kan kopen, schiet er dan een beetje bij in. Kies daarom voor de app Hatsa. Met Hatsa kun je die wooninspiratie op speciale shoppingboards plaatsen. Je kan per kamer een prikbord maken, zodat je niet alles door elkaar hebt staan. Maar je kan ook gewoon een shoppingboard maken voor kleding en schoenen. Of voor spelletjes en andere hobby-artikelen. Net wat jij wil. En het beste komt nog: Hatsa vergelijkt de prijzen van verschillende online winkels, zodat je dat ene item voor de beste prijs kan kopen. Je hoeft eigenlijk alleen de link naar een product te plaatsen en Hatsa vergelijkt de prijzen bij alle webshops. Het enige wat je nodig hebt, is een Hatsa-account.

Beste prijs

Zodra jij een link naar een item op een van je shoppingboards zet, gaat Hatsa het internet op om te checken of je wel de meest voordelige prijs gevonden hebt. Misschien is het wel ergens in de aanbieding! Maar daar stopt deze app niet. Zolang het item op je shoppingboard staat, blijft Hatsa automatisch de prijzen checken bij verschillende websites en online shops. Tevens gaat de app voor je op zoek naar kortingscodes voor items bij je favoriete webshops en helpt het je zo om je ideeën te verwezenlijken voor een leuke, voordelige prijs.

Zoek op Hatsa zelf

Je kan de shoppingboards heel gemakkelijk samenstellen door je favoriete items via een link op het prikbord te plaatsen. Maar het kan nog gemakkelijker: zoek die leuke items gewoon op via de app. Hatsa heeft namelijk een enorme database aan items, producten en spulletjes afkomstig uit honderden webshops. Haal met gemak je inspiratie dus uit de app.

Delen van boards

Als je leuke inspiratie-ideeën bij elkaar hebt gebracht, dan kun je de prikborden ook delen met anderen. Handig als je samen gaat wonen en samen het huis wil inrichten, maar ook voor als je gewoon samen wil kunnen shoppen. Daarnaast is het mogelijk om je shoppingboards met de wereld te delen. Gewoon om te laten zien wat jouw ideeën zijn. Er zijn verschillende woonbloggers die op deze manier leuke accessoires en dergelijke delen. Daar kan dan iedereen zijn voordeel mee doen.

Lang zal die leven!

Naast shoppingboards voor jezelf, is Hatsa tevens heel handig om te gebruiken voor het maken van online verlanglijstjes. Het verlanglijstje is een simpelere versie van het shoppingboard. Natuurlijk wordt hier de meest gunstige prijs weergegeven. En je vindt er een afstreepfunctie. Deel je lijstje met vrienden en familie, zodat ze zien wat je graag wil hebben voor je verjaardag, Sinterklaas of Kerst en zij kunnen geheel anoniem je cadeautje van het lijstje afhalen. Zo blijft het toch een verrassing of je dat ene toffe bordspel van je oom en tante krijgt of dat het toch een gezellig theeservies wordt. Het verlanglijstje deel je gemakkelijk via Whatsapp, een link in de mail of via een QR-code.

Alle platforms

Ben jij ook de ene keer op je laptop en de andere keer op je tablet bezig met het zoeken naar inspiratie en woonideeën? En dan ben je onderweg en dan kun je op je mobiel niet bij je lijstjes. Hatsa heeft apps op allerlei platforms voor verschillende besturingssystemen. De app is er voor Chrome, Safari, Microsoft Edge en Firefox, maar ook voor iOS en Android. Met je ene account kun je dus met gemak overal inloggen. Handig, want zo heb je altijd al je verlanglijstjes bij de hand om te delen en kun je overal verder met het beheren van je shoppingboards op Hatsa.

 

 

Reacties