Foto: 2022/SieMatic-Mondial-11_B-1.jpg

SieMatic Mondial

Expressieve materiaal-en kleurcomposities, laten deze karakteristieke keukenelementen er zowel minimalistisch als huiselijk uitnodigend uitzien.

09 Augustus 2022

De geometrische basisvormen hebben een mooie balans gevonden met de verfijnde details en massieve, dominante elementen. De gladde, opvallende kalksteen Grigio Carnico van het kookeiland en de royale lambrisering benadrukken de bijzondere geometrie van de nieuwe frontlijsten in gevlekt Oak Travertin.

1950 SieMatic kleuren

De kamerhoge kasten links en rechts van de onderkasten zorgen voor een fris accent en bieden veel opbergruimte zonder de ruimte te overheersen. Kenmerkend voor de SieMatic Mondial is het gebruik van eenvoudige vormen en het laten verspringen van volumes door diepte verschillen. De onderkasten, achterwanden van de vitrines en hoge kasten zijn gelakt in blauwgrijs met antivingerafdruk-print – een van de 1950 SieMatic-kleuren. Tussen de buitenste hoge kasten in zijdemat blauwgrijs met dimbare ledstrip in de gelijk gekleurde SLX-grepen komt het matzwarte Oak van het werkblad terug in de middelste hoge kast.

Ruime opbergmogelijkheden

Geïntegreerd in de rij hoge kasten bevindt zich een glazen sculptuur waarvan het ledlicht op elke sfeer aangepast kan worden. Het volumineuze eiland biedt veel ruimte. Aan de ene kant staan transparante vitrines voor de mooie spullen, aan de andere kant de kookplaat, spoelbak, vaatwasser en ruime opbergmogelijkheden voor kookgerei. De beide kopse kanten van het ruim vier meter lange, optisch naadloze werkblad hangen ruim over, de een rechthoekig, de ander halfrond. Perfecte plekken om op een barkruk aan te schuiven. De SieMatic Mondial wordt eind 2022 verwacht in de showroom.

Voor meer informatie: SieMatic

 

Reacties