Foto: Boretti_Carrara_fornuis

Boretti lanceert haar nieuwste fornuizenlijn - Carrara

Het Boretti Carrara fornuis is een echte blikvanger en voorziet jouw keuken van een uitgesproken Italiaanse personalitá.

Ontworpen in Italië brengt Carrara karakter en moderne elegantie terug naar het kloppende hart van iedere woning: la cucina.

Carrara - ‘A modern piece of art’

Dit stijlvolle ‘modern piece of art’ is het nieuwste vlaggenschip in de fornuizenlijn van Boretti. Carrara heeft een iconisch en kenmerkend Italiaans design.  Het fornuis is ontwikkeld van kwalitatief hoowaardig materiaal, en daarmee duurzaam bij langdurig gebruik. De Carrara fornuizenlijn beschikt over een analoge design klok, geïnspireerd op het karakteristieke klokje uit een Italiaanse klassieke sport bolide. Ook de op maat gemaakte ovenhendel, geïnspireerd op het Italiaanse ambachtelijke stuurwiel springt al momento in het oog. Daarom mag de Carrara geschaard worden op het hoogwaardige niveau van de andere kunststukken in je interieur.

Het Carrara fornuis is verkrijgbaar in zowel gas als inductie in de kleuren mat-zwart en rvs. Dankzij de flexibele gaskookplaat van de Boretti Carrara kun je aan de slag met zes veelzijdige gaspitten met een stijlvol ontwerp in zwart aluminium. Er is zelfs een grote (26 cm) wokbrander met twee ringen. Met de flexibele inductiekookplaat van de Boretti Carrara kunt je de vijf inductiegroepen apart gebruiken of ze combineren tot twee flexzones.

De extra grote bakoven, die in beide typen aanwezig is, heeft een inhoud van 91 liter en negen ovenfuncties: een hoop ruimte voor de culinaire kunsten van elke chef! De ovenroosters rusten op een telescopisch railsysteem en zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Voor extra comfort is de ovendeur uitgerust met een softclose-mechanisme.

Carrara verwijst naar de gelijknamige Italiaanse streek, in het land dat wordt geroemd om haar rijke geschiedenis e cultura. Vroeger werd deze regio veel bezocht door Italiaanse beeldhouwkunstenaars voor het ontwerpen van pronkstukken. Het nieuwe Carrara fornuis doet haar Italiaanse roots gracieuze eer aan. Deze opzienbarende en elegante eyecatcher is daarmee het nieuwste bellisima pronkstuk, passend in iedere keukengelegenheid waar schoonheid een vereiste is!

Boretti: Italian Culinary Lifestyle merk

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti staat synoniem voor hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle.
De collecties van Boretti worden ontworpen in Italië. Deze roots zorgen ervoor dat Boretti zich verbindt door uitstekende kwaliteit. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt, zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten.

Meer informatie: www.boretti.com

Reacties